Θρήνος στην Πάτρα για τον ξαφνικό θάνατο του γιατρού Θόδωρου Ρογδάκη, του "γίγαντα" με το ζεστό χαμόγελο, για όσους τον είχαν γνωρίσει. 

Η είδηση του θανάτου του έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στους φίλους του και στους ανθρώπους που τον ήξεραν και τον είχαν αγαπήσει. Η οικογένεια του δεν μπορεί να πιστέψει τον ξαφνικό θάνατο, από ανακοπή καρδιάς. 

Χαρακτηριστικό είναι το μήνυμα αποχαιρετισμού που έγραψε η αδελφή του Άννα Μαρία Ρογδάκη, σε ανάρτηση της, πλάι σε μία φωτογραφία που είναι μαζί του αγκαλιά: "Εμείς πάντα έτσι λατρεία μου! Πάντα αγκαλιά στην ψυχή μου. Γίγαντά μου!". 

Μηνύματα αποχαιρετισμού αναρτούν στα social media και οι φίλοι του, οι άνθρωποι που τον γνώριζαν εδώ και πολλά χρόνια και είχαν εκτιμήσει σε αυτόν  την ευγένεια του χαρακτήρα του, αλλά και την καλοσύνη του. 

Ο Σπύρος Βέρριος γράφει: "Έφυγε από την ζωή ξαφνικά στα 53 του χρόνια ο φίλος και γιατρός μου Θόδωρος Ρογδάκης. 25 χρόνια φίλοι... Καλό ταξίδι Θοδωρή. Καλό ταξίδι γίγαντα. Θα 'σαι πάντα στην καρδιά μου".

Ο Θόδωρος Ρογδάκης αγαπούσε τον αθλητισμό, ασχολούνταν εδώ και χρόνια με το γυμναστήριο και την άθληση, ενώ υπήρξε και ένας λαμπρός επιστήμονας της ιατρικής που αγαπούσε την μελέτη και το διάβασμα.

Έφυγε από την ζωή ανήμερα την Πρωτοχρονιά, όταν αισθάνθηκε έντονη δυσφορία, προδομένος από την καρδιά του. Η κηδεία του θα τελεστεί την Πέμπτη στις 1.30 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα.