Μία υπέροχη μπαλαρίνα χόρεψε στο γιορτινό χωριό της πλατείας Γεωργίου, χαρίζοντας με την κίνηση της και την αρμονία της, ένα όμορφο θέαμα, μπροστά από το Δημοτικό Θέατρο Απόλλων της Πάτρας. 

Το σκηνικό στο οποίο έγινε ο χορός ήταν αναμφίβολα εμπνευσμένο αφού το κλασικό (Δημοτικό Θέατρο Απόλλων) έγινε ένα με το μαγικό (Χριστουγεννιάτικο χωριό), με την μπαλαρίνα και τις υπέροχες κινήσεις της να ενώνει τα δύο αυτά στοιχεία, καταφέρνοντας να αποδώσει ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα. 

Η γιορτινή μπαλαρίνα ονομάζεται Γεωργία Νικολοπούλου και προέρχεται από το Poly's Dance Center Patras. Οι κινήσεις της, το ύφος και η αρμονία της είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς χρόνων, έχοντας ξεκινήσει το μπαλέτο από μικρή ηλικία. 

Ο χορός της με φόντο το Χριστουγεννιάτικο χωριό της πλατείας Γεωργίου, τα ξύλινα σπιτάκια του, τους καλικάντζαρους και τα ξωτικά, μάγεψε τον φωτογραφικό φακό, αλλά και όσους βρέθηκαν εκεί και παρακολούθησαν από κοντά το όλο δρώμενο. 

Έδωσε έναν ακόμα μαγικό τόνο στο Χριστουγεννιάτικο σκηνικό που έχει στηθεί στην καρδιά της Πάτρας με την γιορτινή μπαλαρίνα να μοιάζει σαν έχει βγει από κάποιο παραμύθι που ξαφνικά έγινε πραγματικότητα και πήρε ζωή.

Δείτε το βίντεο με τον υπέροχο χορό της μπαλαρίνας μπροστά από το Δημοτικό Θέατρο Απόλλων, δίπλα από το Χριστουγεννιάτικο χωριό της πλατείας Γεωργίου.