Για όλα μίλησε η Ντορέττα Παπαδημητρίου κάνοντας το δικό της απολογισμό της… Η ηθοποιός και παρουσιάστρια παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή dot και στους Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάση Αναγνωστόπουλο για όλα. Λίγο πριν το τέλος η ηθοποιός και παρουσιάστρια αναφέρθηκε και στο κομμάτι της απιστίας και αν έχει υποστεί τέτοιες καταστάσεις στη ζωή της.

«Έχω υποστεί απιστία μικρότερη. Θα πω μικρότερη, γιατί για το μικρότερη ξέρω. Μεγαλώνοντας δεν ξέρω. Δεν ξέρω γιατί δεν έγινε ποτέ κάτι… δεν τα έμαθα γιατί τα έκαναν καλά; Τι να σου πω. Δεν έφυγα. Έμεινα. Ήμουν μικρή. Ήμουν κοντά στα 19-20, στην πρώτη μου σχέση που δεν έχεις την ωριμότητα και την ψυχραιμία και μπαίνεις στη διαδικασία να συγκρίνεις λίγο τον εαυτό σου με άλλες κοπέλες, που μπορεί να έγινε ό,τι έγινε και να το βλέπεις λίγο ανταγωνιστικά. Μεγαλώνοντας βγήκα τελείως από αυτό.

Δηλαδή αν υπάρχει μια άλλη γυναίκα στη ζωή κάποιου… Το συμβάν αν γίνει μια φορά και το μάθεις – καλό θα είναι να μη το μάθεις – θα το συζητήσω, πάλι δεν θα είμαι από τις γυναίκες που θα κλείσω την πόρτα, αλλά αν υπάρξει άλλη γυναίκα, εκεί δεν θα μπω καθόλου στη διαδικασία «ποια θα κερδίσει», θα φύγω, ας κερδίσει η άλλη. Δεν μπαίνω καθόλου σε αυτή τη διαδικασία τώρα. Μικρότερη έμπαινα και αυτό σε βάζει σε μια διαδικασία να επιμένεις για να κερδίσεις. Λάθος!», εκμυστηρεύτηκε η παρουσιάστρια.