Ζευγάρι που ζει στην Αμαλιάδα έφτιαξε το απόλυτο δεντρόσπιτο για αυτούς που αγαπούν να κάνουν τις διακοπές τους μέσα στην φύση. 

Ο λόγος για τον Γιώργο και την Τζένιφερ από την Αυστραλία που όταν αποφάσισαν να ασχοληθούν, πέρα από τη γη και με το κομμάτι του τουρισμού, είπαν να κάνουν κάτι εντελώς πρωτότυπο και καινοτόμο. 

Και το έκαναν. Έφτιαξαν σε ένα πελώριο δέντρο που είχαν στο κτήμα τους στα Τσιχλέικα, έξω από την Αμαλιάδα, ένα σπίτι που είναι σίγουρο ότι θα καταπλήξει όσους αγαπούν τις διακοπές τους στην φύση και τους εναλλακτικούς τρόπους χαλάρωσης, μακριά από τα συνηθισμένα. 

Στο εσωτερικό του δεντρόσπιτου, όπως μπορεί να δει κανείς εύκολα από τις φωτογραφίες, δεν λείπει τίποτα από αυτά που θα είχε ένα κανονικό σύγχρονο διαμέρισμα. Κουζίνα, μπάνιο, καθιστικό, υπνοδωμάτιο και παράλληλα η αίσθηση ότι ζεις μέσα σε ένα δέντρο που ασφαλώς είναι μοναδική και δεν μπορεί εύκολα να περιγράψει κανείς αν δεν τη ζήσει. 

Το σπίτι αυτό βρίσκεται κοντά σε παραλία και μόλις 20 χιλιόμετρα από την Αρχαία Ολυμπία. Σύμφωνα με τα όσα έχουμε μάθει τους καλοκαιρινούς μήνες η ζήτηση που έχει είναι μεγάλη και δύσκολα θα καταφέρει κάποιος ενδιαφερόμενος να το βρει ελεύθερο. 

Όσο για την έμπνευση που είχε το ζευγάρι και προχώρησε σε αυτή την δημιουργία; Προκύπτει μέσα από την αγάπη τους για την γη. Οι ίδιοι αγαπούν την Ελλάδα και την φύση της, ενώ ασχολούνται με την ελαιοπαραγωγή και τα βιολογικά προϊόντα. Πάντως το δεντρόσπιτο είναι μοναδικό.