Πληρότητα που ξεπερνάει το 90% και πλησιάζει το 100% έχουν τα ξενοδοχεία και τα δωμάτια των Καλαβρύτων για τις μέρες της Πρωτοχρονιάς. 

Τα Καλάβρυτα και σε αυτές τις γιορτές αποτελούν ένα από τα κυριότερα χειμερινά θέρετρα σε όλη την χώρα και είναι ένα μέρος που επιλέγουν πολλοί για να περάσουν τόσο τις ημέρες των γιορτών, καθώς έχουν φτάσει στο σημείο τα τελευταία χρόνια να ανταγωνίζονται ακόμα και την Αράχωβα. 

Τις τελευταίες ώρες λίγο πριν από την αλλαγή του χρόνου, στα Καλάβρυτα, υπάρχουν μόνο λίγα δωμάτια ελεύθερα, μετά από κάποιες ακυρώσεις που έχουν γίνει, όμως, μέχρι την παραμονή αναμένεται να έχουν κρατηθεί και αυτά.

Μάλιστα, το χιόνι που ήδη έχει ξεκινήσει να πέφτει στο Χιονοδρομικό από νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής, θα δώσει νέα τουριστική δυναμική στα Καλάβρυτα και για τις επόμενες ημέρες που έρχονται, αφού με την νέα χιονόπτωση πρόκειται να ανοίξουν οι υπόλοιπες πίστες, φέρνοντας έτσι ακόμα περισσότερο κόσμο, έστω και χωρίς διανυκτέρευση. 

Οι κρατήσεις των δωματίων στα Καλάβρυτα είναι ήδη σε αρκετά υψηλό επίπεδο και για την αργία των Θεοφανείων που ακολουθεί, με την πληρότητα να πλησιάζει από τώρα το 85%. Πάντως, το κλίμα στην όμορφη και γραφική πόλη των Καλαβρύτων, εν αναμονή του νέου έτους είναι γιορτινό και χαρούμενο. 

"Έχουμε αρκετό κόσμο στην πόλη και η αγορά είναι ζωντανή και γιορτινή, με τους επισκέπτες και τους τουρίστες μας να έχουν την δυνατότητα να μπουν σε αυτό το χαρούμενο κλίμα, μέσα από διάφορες δράσεις και εκδηλώσεις που διοργανώνονται από τους φορείς" τονίζει ο πρόεδρος των ξενοδόχων Καλαβρύτων, Κωνσταντίνος Δαφαλιάς. 

"Οι περισσότεροι επισκέπτες προέρχονται από την Αθήνα, όμως υπάρχουν και αρκετοί ακόμα από διάφορα μέρη της χώρας, κάτι που πιστοποιεί ότι στη συνείδηση του κόσμου τα Καλάβρυτα έχουν παγιωθεί σαν ένα από τα σημαντικότερα χειμερινά θέρετρα".