Τη φρίκη μέσα στο σπίτι που εργάζεται έζησε μια οικιακή βοηθός, την οποία ακινητοποίησαν ληστές με την απειλή όπλων και «σήκωσαν» το χρηματοκιβώτιο του σπιτιού.

Η επεισοδιακή ληστεία έγινε στον Άλιμο, το βράδυ του Σαββάτου, σε οικία στην οδό Γρηγορίου Αυξεντίου. Τρία άτομα, σύμφωνα με την καταγγελία της Γεωργιανής οικιακής βοηθού, εισέβαλαν στο σπίτι στις 20:30. Με την απειλή όπλων και τη χρήση σωματικής βίας, την ακινητοποίησαν, ενώ ένας από τους δράστες έμεινε δίπλα της. Οι ιδιοκτήτες του σπιτιού απουσίαζαν εκείνη την ώρα.

Οι συνεργοί του άρχισαν να ψάχνουν το σπίτι και βρήκαν χρηματοκιβώτιο που ήταν κολλημένο στον τοίχο. Κατάφεραν να το ξηλώσουν, χρησιμοποιώντας λοστούς, το φόρτωσαν σε αυτοκίνητο και τράπηκαν σε φυγή.

Το χρηματοκιβώτιο, σύμφωνα με πληροφορίες, περιείχε περίπου 30.000 ευρώ, κοσμήματα και ρολόγια. Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα.

Συνεργεία της σήμανσης έκαναν έρευνα στον χώρο, για τυχόν αποτυπώματα και γενετικό υλικό των δραστών, ενώ η αστυνομία αναζητά υλικό από κάμερες ασφαλείας.