Μια από τις σειρές που ακούγεται πως ενδέχεται να επιστρέψει στις οθόνες μας είναι η τηλεοπτική σειρά «Της Ελλάδος τα Παιδιά».

Πρόσφατα ένας από τους πρωταγωνιστές της σειράς, ο Γιάννης Σαββιδάκης μίλησε για το ενδεχόμενο να τον ξαναδούμε ως σμηνίτη Τζιοβάνι Ντάλα στην «Espresso» και αποκάλυψε πως πράγματι έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις.

«Έγινε ένα ραντεβού, όπου συζητήθηκαν κάποια πράγματα, όμως δεν έχω να σας ανακοινώσω κάτι. Δεν έχω κάτι χειροπιαστό για να επιβεβαιώσω κι επισήμως πως η σειρά επιστρέφει», είπε χαρακτηριστικά ο καλλιτέχνης και συνέχισε:

«Μόνο υπέροχες στιγμές έχω να θυμάμαι από τα γυρίσματα. Και η παρέα μου με τον Δημήτρη Φραγκιόγλου (Χλαπάτσας) και τον Νίκο Αλεξίου (σμηνίτης Πλαπούτας),που επίσης είναι ενθουσιασμένοι με την ιδέα του ριμέικ, συνεχίζεται αμείωτα αυτά τα 24 χρόνια με πολύ γέλιο» ενώ στη συνέχεια επισήμανε πως το ιδανικό θα ήταν αν πράγματι επιστρέψει η σειρά να γίνει με το ίδιο ακριβώς κάστ «Θα ήταν σαν να επέστρεφαν «Τα Φιλαράκια» χωρίς τον Ρος, τον Τσάντλερ ή τη Φοίβη. Όλοι οι ρόλοι αγαπήθηκαν πολύ από τον κόσμο, ενώ πολλές ατάκες από το σενάριο παραμένουν μέχρι και σήμερα σλόγκαν για την πιτσιρικαρία. Πλάκα πλάκα, με τις απανωτές επαναλήψεις, το σίριαλ μεγάλωσε δύο γενιές Ελλήνων!».