Η Emma Stone φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο Φεβρουαρίου της βρετανικής Vogue, όπου μίλησε για την «μελαγχολία» όταν έκλεισε τα 30, την αλλαγή στην αυτοπεποίθησή της αλλά και τον ρόλο της στο «The Favourite» του Γιώργου Λάνθιμου. «Είναι εντάξει αν δεν αρέσεις σε όλους. Αυτό ήταν ένα μεγάλο μάθημα, το να μην προσπαθώ να καταφέρω το ακατόρθωτο.

Επίσης κανείς δεν ξέρει τι του γίνεται! Όλοι είμαστε απλώς ένα μάτσο άνθρωποι που προσπαθούν να βρουν πώς θα βγάλουν άκρη», λέει η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός. Για τα γενέθλιά της όταν έκλεισε τα 30, η Emma Stone παραδέχθηκε πως ένιωθε «μελαγχολία» για περίπου μια εβδομάδα. «Είχα τις μαύρες μου για καμιά εβδομάδα, αλλά συνειδητοποίησα πως το πιο ενδιαφέρον του να γίνεσαι ενήλικας είναι πως τα περισσότερα πράγματα γίνονται γλυκόπικρα. Εγώ ακόμη βρίσκω τα πατήματά μου», λέει η ίδια.


Στην συνέντευξή της «παρεμβάλλεται» όμως και η συμπρωταγωνίστριά της στο «The Favourite», Ολίβια Κόλμαν, που υποδύεται την βασίλισσα Άννα, με την Emma Stone να παίζει την «αγαπημένη» της, Abigail. Η βασίλισσα Άννα, που λέγεται πως υπήρξε η μοναδική bisexual μονάρχης της Βρετανίας, απεικονίζεται να διατηρεί σχέση με τον χαρακτήρα της Στόουν. Μιλώντας για τα γυρίσματα, η Ολίβια Κόλμαν είπε: «Υπάρχουν μερικές σκηνές για τις οποίες είχα πολύ άγχος».

Ωστόσο, όπως λέει στο περιοδικό, αποφάσισε να βρει ενδιαφέροντες τρόπους για να ελαφρύνει την κατάσταση, όταν χρειαζόταν να γυρίσουν ερωτικές σκηνές. «Έβαλα ένα βρεγμένο σφουγγάρι ανάμεσα στα πόδια μου, επειδή σκέφτηκα πως θα ήταν αστείο να το βρει η Emma. Μπορείς να δεις το πρόσωπό της το ξαφνικό βλέμμα τρόμου», αποκάλυψε η Ολίβια Κόλμαν. Σε μια άλλη παρόμοια σκηνή, η Abigail απλώνει πάνω στα πόδια της βασίλισσας ωμές μπριζόλες. «Οι μπριζόλες ήταν πολύ αληθινές και υπήρχε φωτιά πίσω μας και είχαν αρχίσει να παίρνουν θερμοκρασία δωματίου», λέει η Emma Stone.