Μία εκ βαθέων συνέντευξη έδωσε στο περιοδικό Down Town Κύπρου, η Σοφία Παυλίδου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο περιστατικό που συνέβη με τον Μάνο Παπαγιάννη στα παρασκήνια θεατρικής παράστασης και αν είναι πιο επιλέκτικη στις συνεργασίες της.

«Όχι, αυτό δεν με επηρέασε τόσο πολύ στη δουλειά. Έχω ένστικτο με τους ανθρώπους και το εμπιστεύομαι. Γι’ αυτό και δεν άλλαξα την στάση μου απέναντι σε συναδέλφους μου και στο πόσο ανοιχτή είμαι απέναντί τους. Τώρα που το σκέφτομαι, αυτό το περιστατικό, δεν με άλλαξε πουθενά. Ήμουν πολύ συνειδητοποιημένη όταν έγινε, οπότε δεν άλλαξε τον χαρακτήρα μου.»

Έκανε κακό στην καριέρα σου, θεωρείς;

«Γιατί το λες αυτό; Ως άνθρωπο ναι, ένα κλικ πίσω με πήγε, γιατί, αντί να γυρίσω στο σπίτι μου με τα παιδάκια μου, έτρεχα στα νοσοκομεία. Αυτό με ταρακούνησε. Από την άλλη, δεν επηρεάστηκα επαγγελματικά. Εργάζομαι φέτος και είμαι μία χαρά. Φυσικά και έφυγα πέρσι από την παράσταση, έμεινα για έξι μήνες εκτός, που θα μπορούσα να τους είχα δουλέψει. Ενώ είχα κι άλλες προτάσεις αμέσως, ήθελα να πάρω τις αναπνοές μου και να ηρεμήσω»

Κλείνοντας αυτό το θέμα, γιατί δεν λύθηκε το θέμα με τον Μάνο, εξωδικαστικά;

«Μα πώς θα μπορούσε να λυθεί εξωδικαστικά;»

Με ένα τηλεφώνημα, με μία συγγνώμη;

«Εγώ δεν δέχτηκα το παραμικρό τηλεφώνημα από αυτό τον άνθρωπο και ποτέ δεν απαίτησα καμία συγγνώμη. Για να το ξεκαθαρίσω, για μένα είναι θέμα συμπεριφοράς και στάσης. Από ό,τι μου είπαν οι συνάδελφοί μου, την επόμενη μέρα που πήγε αυτός ο άνθρωπος στο θέατρο, έλεγε ότι “εγώ δεν έκανα τίποτα. Ήθελα μόνο να τη φοβερίσω!”. Οπότε, δεν υπάρχει κάτι άλλο να πούμε γι’ αυτό το θέμα!»