Έφτασε εκείνη η στιγμή του χρόνου, που θα κάτσουμε γύρω από το τραπέζι και θα μάθουμε ποιος θα είναι ο τυχερός της χρονιάς.

Αν και για κάποιους έχει σημασία σε ποιου το κομμάτι θα βρεθεί το πολυπόθητο φλουρί, για κάποιους άλλους, το σημαντικότερο ρόλο παίζει η ίδια η βασιλόπιτα, η οποία είναι η «πρωταγωνίστρια» της Πρωτοχρονιάς.

Άλλοι την προτιμούν σαν κέικ και άλλοι σαν τσουρέκι. Άλλοι γλυκιά, άλλοι όχι τόσο, άλλοι με ξηρούς καρπούς ή φρούτα, κάποιοι με ζάχαρη άχνη από πάνω και κάποιοι άλλοι με σοκολάτα.

Όλοι όμως, ψάχνουν την τέλεια βασιλόπιτα, εκείνη που θα φέρει στο νέο έτος την πιο γλυκιά γεύση.

Για να υποδεχτούμε, λοιπόν, ωραία το 2019, σας προτείνουμε να αγοράσετε τη φετινή σας βασιλόπιτα από το "Παύλος & Ξερό Ψωμί", καθώς διαθέτει τις καλύτερες της Πάτρας.


Χρησιμοποιώντας φρέσκα υλικά, το αρτοποιείο, δημιούργησε ξεχωριστές και διαφορετικές συνταγές, καλύπτοντας έτσι όλα τα γούστα.

Στο κατάστημα θα βρείτε, την καθιερωμένη βασιλόπιτα με ζάχαρη άχνη για επικάλυψη, βασιλόπιτες με σοκολάτα μέσα και έξω, αλλά και με βανίλια.

Πρόκειται για λαχταριστές δημιουργίες, φτιαγμένες από τους ειδικούς του "Παύλος & Ξερό Ψωμί", που εκτός από τα απαραίτητα υλικά, πρόσθεσαν την αγάπη τους, κάνοντας το αποτέλεσμα ακόμη πιο εκπληκτικό.

Η εμφάνιση, όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, είναι τέτοια που δεν αφήνει πολλά περιθώρια για κουβέντες. Επισκεφθείτε το, επιλέξτε εκείνη που θα σας κάνει το "κλικ" και το βράδυ της Δευτέρας, με το που "φτάσει" το 2019, γευτείτε μια ξεχωριστή βασιλόπιτα με την υπογραφή του γνωστού αρτοποιείου.


Βασιλόπιτα λευκή και μέσα σοκολάτα


Βασιλόπιτα βανίλια με σοκολάτα "μαξιλαράκι"!


Η καθιερωμένη βασιλόπιτα επικαλυμμένη με ζάχαρη άχνη


Βασιλόπιτες με σοκολάτα μέσα και έξω