Διθυραμβικά και κάτι παραπάνω είναι έως τώρα τα σχόλια των κριτικών θεάτρου για την παράσταση "Κοριολάνος  - Ιούλιος Καίσαρας" που ανεβαίνει στο Θέατρο Κυκλάδων στην Αθήνα, σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Χατζή. 

Σε ένα από τα κλασικά αριστουργήματα του Παγκόσμιου Θεάτρου που είχε γράψει ο Γουίλιαμ Σαίξπηρ, πρωταγωνιστεί ο Πατρινός ηθοποιός, Γιώργος Παπαπαύλου, μαζί με την Κωνσταντίνα Τάκαλου. 

Οι δύο ηθοποιοί καταφέρνουν και μαγεύουν με την ερμηνεία τους το κοινό και όσοι πάνε να τους δουν φεύγουν από το θέατρο με τις καλύτερες των εντυπώσεων. Χαρακτηριστικά είναι τα όσα αναφέρει σε ανάρτηση του ο Έλληνας πρέσβης στον Καναδά, Δημήτρης Αζεμόπουλος που ήταν ένας από αυτούς που πήγαν και είδαν το έργο. "Αν και αναμενόμενο το επίπεδο, απλά αυτή τη φορά ξεπέρασαν κατά πολύ ακόμα και τον ίδιο τους τον εαυτό...

Τα πάντα είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς και αυστηρής προσήλωσης στο στόχο. Και ειλικρινά είναι κάτι που καταλαβαίνει, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια, ο καθένας που θέλει να κρίνει αντικειμενικά και αμερόληπτα. Όσο για την διπλή παράσταση Κοριολανός - Ιούλιος Καίσαρας στο Θέατρο της Οδού Κυκλάδων, το βέβαιο είναι ότι οι περίπου 3 ώρες που διαρκεί αποτελούν επένδυση στο χώρο της Γνώσης και μυσταγωγία στην Ιστορία του Πολιτισμού. Μια παράσταση που αποτελεί σχολείο για μικρούς και μεγάλους". 

Μακάρι να έρθει η στιγμή που θα μπορέσει αυτή η παράσταση να έρθει και στην Πάτρα. Το σίγουρο, πάντως, είναι ένα: Ο Πατρινός ηθοποιός εξελίσσεται και δείχνει συνεχώς την δυναμική του ταλέντου του, έχοντας πλέον καθιερωθεί στην συνείδηση του κοινού σαν ένα από σημαντικότερα σύγχρονα ονόματα της νέας γενιάς της θεατρικής σκηνής.