Σε μια ζεστή και συγκινητική ατμόσφαιρα αντιπροσωπεία της ΔΗΜ.Τ.Ο Νέας Δημοκρατίας Κέντρου πόλης Πάτρας, πραγματοποίησαν επίσκεψη στο Κωνσταντοπούλειο Ευγηρείο Πατρών την Δευτέρα, παραμονή των Χριστουγέννων.

Εκεί είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ευχές και να συνομιλήσουν με τους ηλικιωμένους και τους εργαζομένους του Ευγηρείου. Συζήτησαν για αρκετή ώρα με τον Πρόεδρο κ. Αλέξιο Ανδρουλιδάκη σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ίδρυμα και στη συνέχεια περιηγήθηκαν στις εγκαταστάσεις από τον Διευθυντή κ. Γεώργιο Σολωμό προκειμένου να ενημερωθούν για τις καθημερινές δραστηριότητες των ηλικιωμένων.

Όπως επισημαίνεται από τον Πρόεδρο της ΔΗΜ.Τ.Ο ΝΔ Κέντρου Πόλης Πάτρας, Γιάννη Κουτρουμάνη "Η επίσκεψη μας στο Κωνσταντοπούλειο Ευγηρείο , ένα ίδρυμα με τεράστιο κοινωνικό έργο στην πόλη μας, έκλεισε με αληθινά χαμόγελα και ανανεώσαμε του ραντεβού μας για το σύντομο μέλλον.

Η ΔΗΜ.Τ.Ο Νέας Δημοκρατίας Κέντρου Πόλης Πάτρας, αισθάνεται την ανάγκη να δώσει δημόσια συγχαρητήρια στη Διοίκηση και το προσωπικό του Ευγηρείου, για το υψηλό επίπεδο της φροντίδας των 100 περίπου ηλικιωμένων, αλλά και το υψηλής αξίας κοινωνικό έργο που προσφέρουν στην πόλη της Πάτρας".