Φουλ πρόγραμμα χθες Κυριακή, προπαραμονή Χριστουγέννων, για τον πρόεδρο του Οικονομικού Επιμελητηρίου Δυτικής Ελλάδας και της ΕΚΟ Ορκωτών Λογιστών της Νέας Δημοκρατίας Γιώργο Κουτρουμάνη, ο οποίος καταγόμενος από την ευρύτερη περιοχή των Καλαβρύτων, επισκέφθηκε την Κλειτορία.

Αρχικά, εκκλησιάστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου και στη συνέχεια, είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με τοπικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και κατοίκους της περιοχής. Μεταξύ άλλων, είχε εποικοδομητικές συνάντησες με τον πρόεδρο της ΔΗΜ.ΤΟ ΝΔ Καλαβρύτων Νίκο Τσάμη, τον πρόεδρο της Δημοτικής Επιχείρησης Σπήλαιων Λιμνών και δημοτικό σύμβουλο Σωτήρη Δουκλιά και τον επίσης δημοτικό σύμβουλο από τη Δάφνη Γιώργο Σπηλιωτόπουλο.

Στο επίκεντρο των επαφών του, εκτός από την ανταλλαγή των καθιερωμένων ευχών, βρέθηκαν οι δυνατότητες της τουριστικής και κτηνοτροφικής ανάπτυξης, εκμεταλλευόμενοι τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής.

Συζητήθηκε η αναγκαιότητα αναβάθμισης των υφιστάμενων υποδομών, κυρίως του οδικού δικτύου της ευρύτερης περιοχής των Καλαβρύτων, για την εύκολη πρόσβαση των επισκεπτών στα σημεία ενδιαφέροντος της περιοχής, μεταξύ των οποίων είναι τα Σπήλαια Λιμνών, ο αρχαίος Κλείτορας και ο Λάδωνας, ο οποίος είναι προσφιλές μέρος για πολλούς φίλους του ράφτινγκ.