Καθώς πλησιάζουν τα Χριστούγεννα το Περιφερειακό Τμήμα του Ε.Ε.Σ. Πατρών δεν θα μπορούσε να ξεχάσει τους συνανθρώπους που έχουν ανάγκη από βοήθεια, περισσότερο από κάθε άλλη φορά καθώς διανύουμε μια δύσκολη περίοδο. "Πολλοί συνάνθρωποί μας περιμένουν την συμπαράστασή μας για να γιορτάσουν και αυτοί τις Άγιες ημέρες που έρχονται.

Για το σκοπό αυτό το Περιφερειακό μας Τμήμα συγκέντρωσε τρόφιμα. Για την επιτυχία της δράσης αυτής συνεργάστηκαν οι εθελοντές και των τριών εθελοντικών σωμάτων, της Κοινωνικής Πρόνοιας, της Νοσηλευτικής και του Σώματος Σαμαρειτών.

Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση του καταναλωτικού κοινού που ανταποκρίθηκε στην προσπάθειά μας αυτή, παρά τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε.

Έδειξε έμπρακτα την στήριξη και την πίστη του στο έργο μας. Συγκεντρώθηκαν συνολικά έντεκα τόνοι τροφίμων. Τα δέματα συσκευάστηκαν και διανεμήθηκαν από εθελοντές μας κατ΄ οίκον, σε 130 μοναχικά, ηλικιωμένα άτομα και ασθενείς.

Από το Τμήμα μας παρέλαβαν τα τρόφιμά τους οικονομικά αδύναμες οικογένειες. Συνολικά ενισχύθηκαν 400 οικογένειες, Δημότες του Δήμου Πατρέων και των δημοτικών διαμερισμάτων Φαρρών και Τριταίας. Για το σκοπό αυτό συνεργάστηκε η Κοινωνική Υπηρεσία με τις αντίστοιχες Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Ερυμάνθου.

Το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Πάτρας ευχαριστεί τους χορηγούς. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους εθελοντές μας που είναι η ψυχή του ανθρωπιστικού μας έργου. Στήριξαν την συλλογή, διαλογή και διανομή τροφίμων. Ευχαριστούμε όλους τους συμπολίτες μας που είναι δίπλα σε κάθε προσπάθειά μας για την ανακούφιση των οικονομικά αδύναμων και ευάλωτων συνανθρώπων μας.

Ευχόμαστε σε όλους Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένος ο Καινούριος Χρόνο. Να έχετε υγεία προσωπική και οικογενειακή" αναφέρουν στην ανακοίνηση του το Περιφερειακό Τμήμα Πατρών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.