Σε θέση ετοιμότητας είναι στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων αφού όπως όλα δείχνουν μετά τις χιονοπτώσεις που αναμένονται να έρθουν το διήμερο των Χριστουγέννων, πρόκειται να ανοίξει τις πίστες του και να λειτουργήσει κανονικά. 

Ήδη, πάντως, έχει ανοίξει η πίστα των αρχαρίων και το γεγονός αυτό έχει προσελκύσει αρκετό κόσμο, με πολλούς να θέλουν να κάνουν τα πρώτα τους βήματα σε αυτό το σπορ, αλλά και κάποιους ακόμα πιο έμπειρους που δεν μπορούσαν να περιμένουν άλλο και ήθελαν να απολαύσουν το χιόνι. 

Επίσης, πέρα από την πίστα των αρχαρίων λειτουργούν ο αναβατήρας Αχιλλέας (για βόλτα και μετάβαση στη Βαθειά Λάκκα), και ο αναβατήρας Ηρακλής (για νέους χιονοδρόμους- πράσινη πίστα).

Έτσι, αυτές τις ημέρες, το Χιονοδρομικό Κέντρο, παρουσιάζει μεγάλη κίνηση, κάτι που σίγουρα θα αυξηθεί όταν θα ανοίξουν και οι υπόλοιπες πίστες, όπου τότε αναμένεται να "βουλιάξει" από τον κόσμο. Για την ώρα, ο κόσμος, αρέσκεται στο να κάνει έλκηθρο και να παίζει με το χιόνι στην πίστα των αρχαρίων,  αλλά και να απολαμβάνει τον καφέ του στο σαλέ. 

Η επισκεψιμότητα αυτές τις ημέρες στα Καλάβρυτα είναι στο "κόκκινο", με τα ξενοδοχεία να είναι γεμάτα και τις κρατήσεις σχεδόν στο 100%, με τους ενδιαφερόμενους να μη μπορούν να βρουν δωμάτια, παρά μόνο σε χωριά έξω από την πόλη.