Delivery φαγητό από κέτερινγκ θα μοιράσει τελικά ο Δήμος της Πάτρας και ο Κοινωνικός Οργανισμός, τις μέρες των Χριστουγέννων, στους μοναχικούς και άπορους ανθρώπους που υπάρχουν στην πόλη μας. 

Σύμφωνα με τα όσα αποφασίστηκαν, ο Δήμος δεν θα πραγματοποιήσει φέτος την καθιερωμένη γιορτή των Χριστουγέννων, καθώς όπως είπαν και οι ίδιοι οι ενδιαφερόμενοι στις αρμόδιες κοινωνικές υπηρεσίες, δεν θα μπορούσαν για διάφορους λόγους να προσέλθουν στην γιορτή που θα γινόταν. 

Έτσι, αποφασίστηκε να μοιραστούν 150 μερίδες φαγητού από κέτερινγκ στα άτομα αυτά, με τους ανθρώπους του δήμου να τα πηγαίνουν στα σπίτια των απόρων ή στα στέκια που συχνάζουν (κάποιοι από αυτούς είναι άστεγοι). Το μοίρασμα των μερίδων θα ισχύσει ανήμερα των Χριστουγέννων, αλλά και την επομένη, ενώ σε αντίστοιχη κίνηση θα προχωρήσει ο Δήμος και την ημέρα της Πρωτοχρονιάς. 

Μερίδες φαγητού από κέτερινγκ θα μοιραστούν αυτές τις ημέρες και στα 30 άτομα που φιλοξενεί ο Δήμος σε πανσιόν της Πάτρας. Να επισημάνουμε ότι πρόκειται για άτομα που συνήθως είναι μόνα τους στον κόσμο, δεν έχουν κάποιον δικό τους και που φυσικά έχουν ανάγκη να περάσουν αυτές τις μέρες γιορτινά, ζεσταίνοντας τη ψυχή τους με αγάπη.