Είχε παραγίνει το κακό με τα αυτοκίνητα που είχαν μετατρέψει σε πάρκινγκ το παλιό λιμάνι της Πάτρας. 

Το πρωί της Δευτέρας γερανός μάζεψε τα οχήματα που είχαν παρκάρει για ακόμα μία φορά στο μόλο και έτσι ο χώρος μετά από αρκετό καιρό άδειασε, για να κάνουν τη βόλτα τους οι Πατρινοί προς τη θάλασσα, σε ένα από τα πιο χαρακτηριστικά σημεία της παραλιακής ζώνης. 

Ήταν κάτι που έπρεπε να γίνει. Η επιχείρηση έγινε από το Δήμο της Πάτρας που γνώριζε την κατάσταση και η είδηση αντιμετωπίστηκε θετικά από το σύνολο των Πατρινών.

Με μία παρένθεση. Αλήθεια, το δημοτικό πάρκινγκ του Αγίου Διονυσίου που ίσως να βοηθούσε για να μην επικρατεί αυτή η εικόνα στο μόλο, πότε θα είναι έτοιμο; Γιατί ήταν να έχει ανοίξει από το περασμένο καλοκαίρι... 

Η ανακοίνωση του Δήμου

Συνεργεία του Δήμου Πατρέων τοποθέτησαν σήμερα το πρωί τσιμεντένια προστατευτικά αποκλείοντας την είσοδο στα οχήματα στο μόλο της Αγίου Νικολάου.

Ο συγκεκριμένος χώρος είναι κοινόχρηστος και προορίζεται μόνο για χρήση από πεζούς.

Ο Δήμος Πατρέων κάνει έκκληση στους οδηγούς να σταθμεύουν στον Δημοτικό χώρο στάθμευσης στην Ακτή Δυμαίων.

Οι οδηγοί και οι επιβάτες των ΙΧ μεταφέρονται με λεωφορείο από και προς το κέντρο της πόλης, από τις 7 πμ έως τις 9.30 μμ.

Η στάθμευση των οχημάτων και η μετακίνηση των οδηγών και των επιβατών είναι δωρεάν.


Πάτρα: Γερανός "σήκωσε" τα αυτοκίνητα στο μόλο της Αγίου Νικολάου! (φωτο) Πάτρα: Γερανός "σήκωσε" τα αυτοκίνητα στο μόλο της Αγίου Νικολάου! (φωτο) Οι φωτογραφίες είναι του Ανδρέα Αποσκίτη από την σελίδα "Πάτρα, αυτά που δεν λέγονται". 

Οι φωτογραφίες είναι του Ανδρέα Αποσκίτη από την σελίδα "Πάτρα, αυτά που δεν λέγονται".