Σε γιορτινές μέρες είμαστε και σίγουρα είναι μία περίοδος που όλοι μας έχουμε ανάγκη να το ρίξουμε λίγο έξω.

Όσοι όμως αποφασίσουν το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς να ξεφύγουν από τη θαλπωρή του σπιτιού τους και να κάνουν ρεβεγιόν με πρόσκληση σε κάποια από αυτά που διοργανώνονται στην Πάτρα, θα πρέπει να ξέρουν ότι την επιλογή τους θα την πληρώσουν ακριβά. 

Μιλάμε βέβαια για τα ρεβεγιόν που διοργανώνουν σημαντικά brands της εστίασης και που σου προσφέρουν μαζί με την τιμή της πρόσκλησης έναν πλούσιο μπουφέ και free drink.  Το "μαλλί" όμως "τσούζει" και σίγουρα δεν αντιστοιχεί στις οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες που επικρατούν στην αχαϊκή πρωτεύουσα. 

Οι τιμές, σύμφωνα με τα όσα έχουμε ακούσει, για το Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν ξεκινούν από τα 50 και φτάνουν τα 70 ευρώ. Ένας νέος, δηλαδή, θα πρέπει να πληρώσει από την τσέπη του ένα τόσο μεγάλο ποσό, τη στιγμή που δύσκολα θα έχει δουλειά ή αν δουλεύει (στις καλύτερες των περιπτώσεων) θα είναι σε συνθήκες part time. 

Βέβαια από την άλλη, υπάρχουν οι πιο οικονομικές λύσεις για τους νέους με τα μπαράκια και τα μεζοδοπωλεία που το βράδυ της παραμονής θα είναι όλα ανοικτά για να υποδεχθούν το νέο έτος, τα οποία θα έχουν φορέσει τα γιορτινά τους και θα έχουν δημιουργήσει τις ανάλογες συνθήκες για το ξεχωριστό αυτό γεγονός.

Όμως σίγουρα υπάρχει μία μεγάλη μερίδα ανθρώπων που θα ήθελαν το κάτι πιο επίσημο για το βράδυ της Πρωτοχρονιάς. Κάτι που με τέτοιες τιμές τους είναι απαγορευτικό.