Ο Γιάννης Βογιατζής είναι ένας έφηβος 92 ετών που εκτός από το πόσο μεγάλος ηθοποιός είναι, έχει καταφέρει και έχει κερδίσει τον πραγματικό σεβασμό και την εκτίμηση όλων των νεότερων συναδέλφων του, με την προσωπικότητα, το χαρακτήρα και την απλότητά του. 

Είναι ένας ηθοποιός που δίνει τον καλύτερό του εαυτό πάνω στη σκηνή για 70 και πλέον χρόνια, ένας άνθρωπος που έχει μεγάλο επαγγελματισμό, είναι τυπικός και πάντα δίνει το παρών στις πρόβες, πρώτος από όλους. 

Ο πρόεδρος του Οργανισμού Καλλιτεχνικών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων Πάτρας, Ανδρέας Ανδριόπουλος τον συνάντησε και συζήτησε μαζί του μετά το τέλος της παράστασης: "Απόψε Αυτοσχεδιάζουμε". Ο διάλογος που είχε μαζί του ήταν απολαυστικός: 

"Γιάννη μου έχεις ταλέντο" του λέει ο Ανδρέας Ανδριόπουλος που τον ξέρει εδώ και πολλά χρόνια, έχοντας φιλοξενήσει παραστάσεις του στο Φεστιβάλ Πάτρας - Θεσμός Αρχαίου Δράματος. "Ναι βέβαια. Που ξέρεις, μπορεί στο τέλος να κάνω και καριέρα..." του απαντά αυτός με τον πνευματώδη και χιουμοριστικό τρόπο που έχει. 

Να σημειωθεί ότι πριν από την παράσταση ο Γιάννης Βογιατζής είχε από το πρωί πρόβες, παίρνοντας μέρος στον "Μισάνθρωπο" του Μολιέρου που ανεβάζει ο Γιάννης Χουβαρδάς και το Εθνικό Θέατρο, κάνοντας πρεμιέρα στις 10 Μαρτίου του 2019.