Το ημερολόγιο έγραφε 11 Οκτωβρίου, όταν 10 “Λεμούριοι” και 10 “Κροκόδειλοι” ξεκινούσαν το μεγάλο τους “ταξίδι” στο Nomads! Στην πορεία είχαμε και την είσοδο των εισβολέων που έδωσαν άλλον αέρα στο ριάλιτι επιβίωσης και πλέον φτάσαμε στο φινάλε.

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, o Χρήστος Βασιλόπουλος, o Γρηγόρης Μόργκαν, η Ντάρια Τουρόβνικ, η Αθηνά Κωστοπούλου, ο Δήμος Χαριστέας, ο Mike και ο Στέλιος Χανταμπάκης έδωσαν σκληρή μάχη τις τελευταίες ημέρες για να φτάσουν στον μεγάλο τελικό.

Σήμερα, λοιπόν, στις 20:45 στον ΑΝΤ1 το απόλυτο παιχνίδι περιπέτειας, «Nomads – Μαδαγασκάρη», ετοιμάζεται μετά από πολλές ανατροπές και αγωνίσματα γεμάτα ένταση να αναδείξει τον Μεγάλο Νικητή, ο οποίος θα κερδίσει το μεγάλο έπαθλο των 150.000 ευρώ.

Μέχρι στιγμής, το εισιτήριο για τον ημιτελικό έχουν πάρει η Αθηνά Κωστοπούλου, η Ντάρια Τουρόβνικ και ο Στέλιος Χανταμπάκης, οι οποίοι ήταν οι νικητές των τριών προημιτελικών. Απόψε, ο Σάββας Πούμπουρας θα ανακοινώσει και τον τέταρτο παίκτη του ημιτελικού, ο οποίος θα αναδειχθεί μέσα από την ψηφοφορία του κοινού.

Σήμερα θα παρακολουθήσουμε αρχικά τον ημιτελικό, ενώ στη συνέχεια οι δύο νικητές θα δώσουν τη μάχη τους στον μεγάλο τελικό για τη νίκη και φυσικά για το έπαθλο των 150.000 ευρώ.

Ο Σάββας Πούμπουρας θα μεταδώσει μαζί με τον Γιώργο Λέντζα κάθε δευτερόλεπτο της πιο ανατρεπτικής αναμέτρησης για την ανάδειξη του ενός και μοναδικού νικητή.