Στην αρχή δεν ήταν γνωστό αν τελικά θα ερχόταν στην Πάτρα και στην εκδήλωση του WOOG, ο Λευτέρης Πετρούνιας

Τελικά, ο μεγαλύτερος και σημαντικότερος αθλητής του κόσμου της ενόργανης γυμναστικής, την τελευταία δεκαετία, όχι μόνο ήρθε, στην πόλη, αλλά έφερε και μαζί την καλή του, Βασιλική Μιλλούση

Ο Λευτέρης Πετρούνιας έχοντας φτάσει τόσες πολλές φορές στην κορυφή, είναι ένα παιδί που όσοι τον είδαν και του μίλησαν από κοντά, τον ξεχώρισαν για την απλότητα και τη σεμνότητα του χαρακτήρα του.

Ευγενικός και πάντα χαμογελαστός σε όσους τον πλησίαζαν, ο Λευτέρης Πετρούνιας είναι σίγουρα ένα από τα μεγαλύτερα brand του εγχειρήματος που σκέφτηκαν να κάνουν οι άνθρωποι της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γυμναστικής, μετά από μία ιδέα που είχε ο Πατρινός πρωταθλητής, Νίκος Ηλιόπουλος. 

Ένα όνομα που εγγυάται την επιτυχία του εγχειρήματος, στο Καλλιμάρμαρο, το καλοκαίρι του 2019 γιατί σίγουρα θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δεις έναν τέτοιον πρωταθλητή να αντιμετωπίζει τον τέλειο ψηφιακό του εαυτό. Μετά την εκδήλωση που έγινε στην Veso Mare, πήγε μαζί με την Βασιλική Μιλλούση στο εστιατόριο του Σπύρου Στεργίου, στο Ρίο της Πάτρας.