Πάνε για ρεκόρ επισκεψιμότητας φέτος τα Χριστούγεννα τα Καλάβρυτα, με το ενδιαφέρον να είναι μεγάλο και τις κρατήσεις για το διήμερο των Χριστουγέννων να έχει αγγίξει το 95%. 

Μπορεί βέβαια οι πίστες του Χιονοδρομικού να μην έχουν ανοίξει όλες ακόμα και να λειτουργεί το σαλέ και αυτή των αρχαρίων, όμως, οι επισκέπτες που θα περάσουν αυτές τις ημέρες των Χριστουγέννων στα Καλάβρυτα και στα γύρω χωριά είναι δεκάδες, με τους περισσότερους από αυτούς να είναι νεαρά ζευγάρια που θέλουν να συνδυάσουν το σκηνικό με τα χιόνια με ένα ιδανικό τοπίο ρομαντικής απόδρασης. 

Έτσι και αλλιώς τα Καλάβρυτα έχουν καθιερωθεί πλέον σε έναν από τους πιο τουριστικούς χειμερινούς προορισμούς και η γιορτή των Χριστουγέννων είναι ένα διήμερο που προσφέρεται για όσους έχουν την δυνατότητα για να ξεφύγουν από το άγχος της καθημερινότητας και το κλεινόν άστυ.

Τα Καλάβρυτα είναι μία πόλη που έχει μέρη για να επισκεφτεί κανείς και πέρα από το Χιονοδρομικό Κέντρο, αν και αυτό εφόσον λειτουργούσε κανονικά, όπως υποστηρίζουν οι επαγγελματίες, θα απογείωνε ακόμα περισσότερο την επισκεψιμότητα.

Πάντως, η πληρότητα, τόσο στα ξενοδοχεία των Καλαβρύτων, όσο και στα γύρω χωριά, είναι ήδη σε μεγάλα ποσοστά, κάτι που συμβαίνει όλα τα τελευταία χρόνια αυτές τις ημέρες, ενώ σίγουρα η λειτουργία της Ολύμπιας οδού έχει συμβάλει και έχει παίξει έναν επιπλέον σημαντικό ρόλο σε όλο αυτό. 

Αξίζει να αναφέρουμε ότι σε μεγάλο ποσοστό κυμαίνονται οι κρατήσεις και για τις ημέρες που ακολουθούν, της Πρωτοχρονιάς και των Φώτων, τότε που όπως αναφέρουν οι προβλέψεις για τον καιρό, θα χιονίσει επιπλέον και έτσι αναμένεται το Χιονοδρομικό Κέντρο να λειτουργήσει κανονικά, υποδεχόμενο σε όλες τις πίστες του τους λάτρεις των χειμερινών σπορ.