Στο Διαδίκτυο, υπάρχει ένας κατάλογος με 100 από τους πιο γοητευτικούς άνδρες του 2018.

Οι πιο όμορφοι άνδρες προτάθηκαν από τους χρήστες των κοινωνικών μέσων και όχι από ειδική κριτική επιτροπή.

Αρχικά, όλοι πρότειναν έναν υποψήφιο και στη συνέχεια ψήφισαν για να επιλέξουν τους συμμετέχοντες.

Δέκα από τους 100 αυτούς άνδρες που πήραν τα πιο πολλά "likes" βρίσκονται σε αυτή τη λίστα.

Αυτοί είναι οι πιο γοητευτικοί άνδρες του 2018

10. Michael B. Jordan, Ηθοποιός


Έγινε γνωστός από τους ρόλους στο Fruitvale Station και το Creed. Για να κάνει τον boxer, έκανε αυστηρή προπόνηση σε καθημερινή βάση, ενώ ακολουθούσε συγκεκριμένη διατροφή.

9. Çagatay Ulusoy, Μοντέλο και ηθοποιός


Οι γονείς του είναι από Βουλγαρία και Βοσνία. Και αυτό εξηγεί την εμφάνισή του. Όταν πήγαινε σχολείο έπαιζε μπάσκετ και μετά τον κέρδισε ο κινηματογράφος. Και κάπως έτσι έγινε ένας από τους πιο γνωστούς ηθοποιούς στην Τουρκία.

8. Henry Cavill, Ηθοποιός


Είναι από τους πιο γοητευτικούς αλλά και τους πιο... άτυχους, αφού πολλοί από τους ρόλους του, δόθηκαν τελικά σε άλλους ηθοποιούς! Αγωνίζεται για τα δικαιώματα των ζώων και μιλά 4 ξένες γλώσσες!

7. William Levy, Ηθοποιός


Δεν είναι η πρώτη φορά που μπαίνει σε αυτή τη λίστα.

6. Toni Mahfud, Μοντέλο


Είναι γοητευτικός, είναι φωτογράφος, ηθοποιός, είναι καλλιτέχνης και έχει κερδίσει τις καρδιές πολλών γυναικών. Και όχι μόνο, αφού στο Instagram έχει περισσότερους από 3,5 εκατ. followers.

5. Marlon Teixeira, Μοντέλο


Αγαπά το surf περισσότερο από οτιδήποτε άλλο στη ζωή του. Επέλεξε να ασχοληθεί με το modeling από μικρή ηλικία. Πριν 10 χρόνια, το 2008 εμφανίστηκε για πρώτη φορά σε fashion show στo Παρίσι.

4. Maxi Iglesias, Ηθοποιός


Πριν γίνει γνωστός, ήταν DJ και ξεκίνησε να συμμετέχει σε μικρές ταινίες. Έγινε δημοφιλής από τη συμμετοχή του στο Física o Química. Είδωλο του από μικρός; Ο Javier Bardem.

3. Jamie Dornan, Ηθοποιός


Ο ρόλος στο Fifty Shades of Grey τον... στιγμάτισε.

2. Zayn Malik, Τραγουδιστής


Όταν ήταν μικρός, αγαπούσε το beatbox και τη rap. Στα 17 του πήγε σε audition του X-Factor και εκεί ξεκίνησε την καριέρα του, αρχικά ως μέλος των One Direction και μετά solo!

1. Kim Taehyung, Τραγουδιστής


Αυτήν την πρωτιά κανείς δεν την περίμενε! Είναι αυθόρμητος, δεν κρύβει ποτέ τα συναισθήματά του και μάλλον γι΄αυτό έχει πολλούς fans σε όλο τον κόσμο.