Μια δύσκολη περίοδο πέρασε και συνεχίζει να περνά η Άβα Γαλανοπούλου. Η γνωστή ηθοποιός που αγαπήσαμε μέσα από τις σειρές «Δυο ξένοι», «50-50» και «Λατρεμένοι μου γείτονες» πέρασε πολύ δύσκολα όταν ο πρώην σύντροφός της, καταχράστηκε τις οικονομίες μιας ζωής που είχε και την «πρόδωσε».

Η περιπέτειά της ξεκίνησε το 2011 και την κατέβαλε ψυχολογικά. Η άλλοτε κεφάτη και χαμογελαστή ηθοποιός έφθασε να ζυγίζει 47 κιλά και να βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Η ίδια κινήθηκε τελικά νομικά εναντίον του πρώην συντρόφου της και δικαιώθηκε, ωστόσο, ακόμη αποφεύγει τις κοσμικές εμφανίσεις και δεν έχει συνέλθει από τον εφιάλτη που έζησε.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, η Άβα Γαλανοπούλου έχει βρει καταφύγιο σε λίγους δικούς της ανθρώπους που έχει κοντά της και στον Θεό.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, μάλιστα, πρόσφατα βρέθηκε στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος στους Αμπελόκηπους, όπου εμφανίστηκε ντυμένη στα μαύρα, με μεγάλα γυαλιά ηλίου να καλύπτουν το πρόσωπό της. Φυσικά, δεν πέρασε απαρατήρητη, αλλά προσπάθησε να απομονωθεί στα πίσω στασίδια της εκκλησίας, όπου και δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.