Στο κενό έπεσε η επιδίωξη της ομάδας Καραγεωργόπουλου - Νικολάου να καθαιρέσει τη νέα διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Πάτρας.

Το Πρωτοδικείο Πατρών απέρριψε οριστικά τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε η παράταξη της πρώην ΠΑΣΚΕ (ΣΥΝΔΕΣΗ) και εκδικάστηκαν στις 21 Νοέμβρη. Έτσι, σύμφωνα με την ελληνική δικαιοσύνη, η νυν διοίκηση εκλέχτηκε μέσα από πραγματικά δημοκρατικές διαδικασίες των εργαζομένων. 

Η εξέλιξη αυτή, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το 902, είναι αποτέλεσμα πριν από όλα της αποφασιστικής παρέμβασης των ίδιων των εργαζομένων της πόλης, των ζωντανών συνδικάτων τους, που με έναν πολύμηνο και πολύμορφο αγώνα, υπερασπίστηκαν τις δημοκρατικές διαδικασίες, έδωσαν αποφασιστικά τη μάχη ενάντια στη νοθεία και την απάτη, υπερασπίστηκαν τη νέα διοίκηση, τις δημοκρατικές, συλλογικές και μαζικές διαδικασίες των ίδιων των εργατών.

Με τον αγώνα αυτό κατοχυρώθηκε μια νέα πορεία στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας, ως πραγματικό εκφραστή των εργατικών συμφερόντων, που επιβεβαιώθηκε περίτρανα μέσα και από την αγωνιστική δράση της νέας διοίκησης τους προηγούμενους μήνες.