Με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πάτρας αναφέρει ότι τριακόσιες (300) περίπου οικογένειες στην πόλη μας ζουν χωρίς ρεύμα, ενώ χίλια πεντακόσια (1500) ειδοποιητήρια για διακοπή ρεύματος έχουν σταλεί και θα ακολουθήσουν και άλλα.

"Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε το 2018 να υπάρχουν παιδιά, λαϊκές οικογένειες και υπερήλικες χωρίς ρεύμα. Ο Σύλλογος Δ/Ν Πάτρας ανταποκρίνεται στο κάλεσμα του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πάτρας και θα συμμετέχει στην κινητοποίηση, που οργανώνεται την Πέμπτη 20 Δεκέμβρη στο κτίριο της ΔΕΗ.
Γυρίζουμε την πλάτη στην ηττοπάθεια και σε αυτούς που θέλουν να υποτάξουμε τις δικές μας ανάγκες στα συμφέροντα των επιχειρηματικών ομίλων και στα κέρδη τους.

Δεν θα ζούμε με κεριά το 2018! Δεν συμβιβαζόμαστε με όσα μας έχουν φορτώσει στις πλάτες μας! Διεκδικούμε μια ζωή με δικαιώματα στην εργασία, στη μόρφωση, στη μητρότητα και στη δημιουργική ζωή.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΜΕ ΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΙΖΕΡΗ ΖΩΗ! ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ! ΔΙΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!

Απαιτούμε:
• Άμεση επανασύνδεση όλων τον κομμένων ρευμάτων σε λαϊκές οικογένειες, που δεν έχουν τη δυνατότητα να ανταποκριθούν με βάση το εισόδημά τους.
• Καμία διακοπή ρεύματος σε εργατικό - λαϊκό σπίτι, που δεν έχει να πληρώσει.
• Άμεσος διακανονισμός χωρίς να απαιτείται προκαταβολή. Ρύθμιση δόσεων με βάση τη δυνατότητα του κάθε νοικοκυριού.
• Μείωση στα τιμολόγια του ηλεκτρικού ρεύματος στα εργατικά λαϊκά νοικοκυριά, στους ανέργους, στους άπορους, στους μικρούς επαγγελματίες, στους χαμηλοσυνταξιούχους, στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.
• Να γίνει διαγραφή των συσσωρευμένων χρεών των νοικοκυριών ανέργων, απόρων, χαμηλόμισθων, χαμηλοσυνταξιούχων.

Όλοι και όλες στη συγκέντρωση, που οργανώνει το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας την Πέμπτη 20 Δεκέμβρη, 10:00 π.μ." αναφέρει η ανακοίνωση του Συλλόγου.