Οι ταινίες από 20/12/2018 έως 26/12/2018 στην Odeon entertainment Πάτρας έχουν ως εξής:

Bumblebee

Κυνηγημένος το έτος 1987, ο Bumblebee βρίσκει καταφύγιο σε μια μάντρα με παρατημένα αυτοκίνητα σε μια μικρή παραλιακή πόλη της Καλιφόρνια. Η Τσάρλι (Χέιλι Στάινφελντ), λίγο πριν κλείσει τα 18 και ενώ αναζητά τη θέση της σε αυτό τον κόσμο, ανακαλύπτει τον Bumblebee χτυπημένο και γεμάτο σημάδια. Καθώς η Τσάρλι τον επισκευάζει, συνειδητοποιεί ότι αυτό που έχει απέναντι της δεν είναι ένας συνηθισμένος κίτρινος Σκαραβαίος.

Σκηνοθεσία: Τράβις Νάιτ

Πρωταγωνιστές: Χέιλι Στάινφελντ, Τζον Σένα, Πάμελα Άντλον

Κατηγορία: Περιπέτεια

Καταλληλότητα: K12

Διάρκεια: 1.59

Anna and the Apocalypse / Η Άννα και η Αποκάλυψη

Κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων, τo ξύπνημα των ζόμπι απειλεί την ήσυχη πόλη του Little Haven, αναγκάζοντας την Άννα και τους φίλους της να τρέξουν, να παλέψουν και να… πετσοκόψουν προκειμένου να επιβιώσουν οι ίδιοι και οι αγαπημένοι τους. Σύντομα, θα ανακαλύψουν πως κανείς δεν είναι ασφαλής σε αυτόν τον κόσμο και, καθώς τα πάντα καταρρέουν γύρω τους, θα αντιληφθούν πως μπορούν να εμπιστευτούν μόνο ο ένας τον άλλον.

Σκηνοθεσία: Τζόν Μακ Φέιλ

Πρωταγωνιστές: Έλα Χαντ, Μάλκομ Κάμινγκ, Σάρα Σουάιρ

Κατηγορία: Κωμωδία

Καταλληλότητα: K18

Διάρκεια: 1.47

Mary Poppins Returns / Η Μαίρη Πόπινς Επιστρέφει (ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ & ΥΠΟΤΙΤΛΙΣΜΕΝΟ)

Στη νέα Mary Poppins της Disney, η Emily Blunt (The Girl on the Train, Into the Woods) είναι η τέλεια νταντά με τις μοναδικές μαγικές ικανότητες, η οποία μπορεί να μεταμορφώσει μια βαρετή δουλειά σε μια αξέχαστη, φανταστική περιπέτεια. Σε αυτό το ολοκαίνουριο σίκουελ, γεμάτο φρεσκάδα αλλά και πιστό στο πνεύμα της πρώτης ταινίας, η Mary Poppins επιστρέφει για να βοηθήσει τη νέα γενιά της οικογένειας Banks να ξαναβρεί τη χαρά και την αδιαμφισβήτητη μαγεία της ζωής μετά από μια απώλεια. Η αινιγματική νταντά καταφτάνει παρέα με το φίλο της τον Jack (ο Lin-Manuel Miranda της Vaiana), έναν αισιόδοξο φανοκόρο που φέρνει φως -και ζωή- στους δρόμους του Λονδίνου.

Σκηνοθεσία: Ρομπ Μάρσαλ

Πρωταγωνιστές: Έμιλι Μπλαντ, Λιν Μάνουελ Μιράντα, Μπεν Γουίσοου, Έμιλι Μόρτιμερ, Ντικ Βαν Ντάικ, Άντζελα Λάνσμπερι, Τζούλι Γουόλτερς, Κόλιν Φερθ, Μέριλ Στριπ

Κατηγορία: Οικογενειακή, Φαντασίας

Καταλληλότητα: K

Διάρκεια: 2.10

The Bachelor 3 από 25/12

Ο Τζίμης (Νίκος Βουρλιώτης) ετοιμάζεται να παντρευτεί και φωνάζει τα φιλαράκια του για το καθιερωμένο πλέον bachelor. Όλα πάνε φυσιολογικά αυτή την φορά προς έκπληξη όλων και η ώρα του γάμου έχει φτάσει. Αυτό όμως που θα ακυρώσει και αυτόν τον γάμο δεν θα αργήσει να έρθει…

Ο Ρένος (Θανάσης Βισκαδουράκης) θα απαχθεί στην εκκλησία. Στην προσπάθειά τους να βρουν τον φίλο τους ο Αντώνης (Γιάννης Τσιμιτσέλης), ο Τζίμης (Νίκος Βουρλιώτης) και ο Κωστής (Ηλίας Μελέτης) θα βρεθούν στη Λάρισα όπου τα πράγματα ξεφεύγουν πραγματικά και τα αποτελέσματα είναι άκρως διασκεδαστικά!!

Σκηνοθεσία: Γιάννης Παπαδάκος

Πρωταγωνιστές: Γιάννης Τσιμιτσέλης, Μελέτης Ηλίας, Θανάσης Βισκαδουράκης, Νίκος Βουρλιώτης, Κατερίνα Γερονικολού, Βασιλική Τρουφάκου, Ησαϊας Ματιάμπα, Τόνι Σφήνος, Τάσος Παλαντζίδης, Βίκυ Κάβουρα, Δημήτρης Σταρόβας, Ανάστασης Κολοβός, Μαρία Κωνσταντάκη, Courtney Parker, Ζερόμ Καλουτά, Αλέξανδρος Κοντοπίδης, Γιώργος Παράσχος, Τάκης Ζαχαράτος

Κατηγορία: Κωμωδία

Καταλληλότητα: K15

Διάρκεια: 2.12

Santa & Cie / Χριστούγεννα & ΣΙΑ (ΜΕΤΑΓ/ΜΕΝΟ)

Ο σκηνοθέτης blockbuster επιτυχιών στη Γαλλία, όπως το «Αστερίξ και Οβελίξ: Επιχείρηση Κλεοπάτρα» και το «Γκρρρ!!! Προϊστορικά Εγκλήματα», Αλέν Σαμπά, επιστρέφει με ένα μαγικό, κωμικό φιλμ… στο πνεύμα των Χριστουγέννων!

Η παραμονή Χριστουγέννων βρίσκεται προ των πυλών, όταν αρχίζει το χάος. Τα 92.000 ξωτικά του Άγιου Βασίλη ξαφνικά σωριάζονται στο έδαφος και αρρωσταίνουν. Όλα ταυτόχρονα!

Το χτύπημα είναι μεγάλο. Τώρα, ποιος θα φτιάξει τα παιχνίδια για όλα τα παιδιά του κόσμου; Ο Άγιος Βασίλης δεν έχει άλλη επιλογή, παρά να επισκεφτεί τη Γη μαζί με τους ταράνδους του, ώστε να βρει τη λύση. Μόλις φτάνει εκεί, όμως, θα χρειαστεί βοήθεια για να σώσει τη μαγεία των Χριστουγέννων.

Σκηνοθεσία: Αλέν Σαμπά

Πρωταγωνιστές: Αλέν Σαμπά, Πιο Μαρμάι, Γκολσιφτέ Φαραχανί, Οντρέι Τοτού, Μπρούνο Σάντσες, Λουϊζ Σαμπά, Νταβίντ Μαρσέ, Γκρεγκουάρ Λουντί

Σκηνοθετική επιμέλεια μεταγλώττισης: Πέτρος Δαμουλής

Στα Ελληνικά ακούγονται οι: Πάνος Μουζουράκης, Βάσια Λακουμέντα, Γιώργος Σκουφής, Στέφανος Γεωργόπουλος, Στεφανία Φιλιάδη, Δημήτρης Παπαδάτος, Πέτρος Δαμουλής, Πηνελόπη Σκαλκώτου, Θανάσης Κουρλαμπάς

Κατηγορία: Οικογενειακή

Καταλληλότητα: K

Διάρκεια: 1.32’

Paddington 2 / Πάντινγκτον 2 (ΜΕΤΑΓ/ΜΕΝΟ)

Ο Πάντινγκτον, ο πιο αγαπημένος αρκούδος στον κόσμο, επιστρέφει σε μία ξεκαρδιστική και γεμάτη δράση ταινία. Ο Πάντινγκτον ζει πλέον ευτυχισμένος με την καινούρια του οικογένεια, τους Μπράουν, στο Ουίνζντορ Γκάρντενς. Κι ενώ ψάχνει να βρει το τέλειο δώρο για την θεία του τη Λούση, που κλείνει τα 100 της χρόνια, ο Πάντινγκτον εντοπίζει ένα μοναδικό pop-up βιβλίο στην αντικερί του κ. Γκρούμπεν. Όταν όμως το βιβλίο εξαφανίζεται, ο Πάντινγκτον και οι Μπράουν ξεκινάνε ένα απίστευτο περιπετειώδες ταξίδι προκειμένου να λύσουν το μυστήριο.

Μετάφραση - σκηνοθετική επιμέλεια: Φώτης Πετρίδης

Ακούγονται οι: Γιάννης Τσιμιτσέλης, Χρύσα Διαμαντοπούλου, Φώτης Πετρίδης, Πέτρος Δαμούλης, Στεφανία Φιλιάδη, Κωνσταντής Μαυριάς, Λίλα Μουτσοπούλου, Κώστας Δαρλάσης, Βασίλης Μήλιος

Κατηγορία: Οικογενειακή

Καταλληλότητα: K

Διάρκεια: 1.43’

Aquaman ΚΑΙ ΣΕ 3D

Από την Warner Bros. Pictures και τον σκηνοθέτη Τζέιμς Γουάν έρχεται μια γεμάτη δράση περιπέτεια που εκτυλίσσεται στον αχανή, οπτικά εκπληκτικό υποβρύχιο κόσμο των επτά θαλασσών: το "Aquaman", με πρωταγωνιστή τον Τζέισον Μομόα. Η ιστορία αποκαλύπτει την προέλευση του μισού-ανθρώπου, μισού- Ατλάντειου Άρθουρ Κάρι και εξερευνά το ταξίδι της ζωής του- ένα ταξίδι που δεν θα τον αναγκάσει απλώς να αντικρίσει τον πραγματικό του εαυτό, αλλά να ανακαλύψει αν είναι άξιος να γίνει αυτός που γεννήθηκε... Να γίνει ένας βασιλιάς!

Σκηνοθεσία: Τζέιμς Γουάν

Πρωταγωνιστές: Τζέισον Μομόα, Άμπερ Χερντ, Γουίλιαμ Νταφό, Πάτρικ Γουίλσον, Ντολφ Λούντγκρεν, Γιάια Αμπντούλ Ματίν ΙΙ, Νικόλ Κίντμαν, Λούντι Λιν, Τεμουέρα Μόρισον

Κατηγορία: Περιπέτεια Φαντασίας

Καταλληλότητα: K12

Διάρκεια: 2.23

Spider-Man: Into the spider-verse / Spider-Man: Μέσα στο Αραχνο-Σύμπαν (ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ & ΥΠΟΤΙΤΛΙΣΜΕΝΟ) ΚΑΙ ΣΕ 3D

O Phil Lord και ο Chris Miller, οι ιδιοφυΐες πίσω από την «Ταινία Lego» και το «21 Jump Street» φέρνουν μια νέα πνοή με το ταλέντο τους στο σύμπαν του Spider-man, με ένα πρωτοποριακό οπτικό στυλ, που είναι μοναδικό στο είδος του. Το «Spider-Man: Μέσα στο Αραχνο-Σύμπαν» συστήνει τον έφηβο Miles Morales από το Brooklyn, και τις αμέτρητες ικανότητές του Αραχνο-Σύμπαντος, όπου περισσότεροι από ένας μπορεί να φορούν τη μάσκα. 

Σκηνοθεσία: Πίτερ Ράμσεϊ

Ακούγονται οι:

Κατηγορία: Κινούμενα σχέδια

Καταλληλότητα: Κ

Διάρκεια: 1.53

White Fang / Ο Ασπροδόντης (ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ)

Βασισμένη στο κλασικό μυθιστόρημα του Τζάκ Λόντον «Ο Ασπροδόντης», αυτή η απίθανη ταινία κινουμένων σχεδίων είναι ένα συγκινητικό και τρυφερό παραμύθι για τη ζωή ενός μικρού λυκόσκυλου που σιγά-σιγά εγκαταλείπει την άγρια φύση και γνωρίζει τον κόσμο των ανθρώπων, σε μια συναρπαστική περιπέτεια με φόντο την παγωμένη Αλάσκα. Από τον βραβευμένο με Όσκαρ σκηνοθέτη Αλεξάντρ Εσπιγκάρες.

Σκηνοθεσία: Αλεξάντρ Εσπιγκάρες

Ακούγονται οι: Γιάννης Στεφόπουλος, Νέστωρ Κοψίδας, Φώτης Πετρίδης, Σοφία Παναηλίδου, Ντίνος Σούτης, Χρήστος Πλαΐνης, Γιάννης Υφαντής, Δημήτρης Παπαδάτος, Βασίλης Μηλιός, Τάκης Σακελλαρίου, Κώστας Αποστολίδης

Κατηγορία: Κινούμενα Σχέδια

Καταλληλότητα: K

Διάρκεια: 1.25

A Prayer Before Dawn / Προσευχήσου Πριν Πεθάνεις

Βασισμένη στο ομώνυμο best seller, η ταινία αφηγείται την απίστευτη αληθινή ιστορία του Βρετανού Μπίλι Μουρ, ενός νεαρού μποξέρ που οδηγείται σε μια από τις πιο κακόφημες φυλακές της Ταϊλάνδης. Αρνούμενος να πεθάνει στη φυλακή, ο Μπίλι θα αρχίσει να εκπαιδεύεται στη φονική πολεμική τέχνη Μουάι Τάι, μια διαδικασία που θα τον κάνει να ανακαλύψει την έννοια της φιλίας, σε ένα απίστευτο ταξίδι προς τη λύτρωση.

Σκηνοθεσία: Ζαν-Στεφάν Σοβέρ

Πρωταγωνιστές: Τζο Κόουλ, Μπίλι Μουρ, Βιθάγια Πάνσρινγκαρμ

Κατηγορία: Περιπέτεια

Καταλληλότητα: K18

Διάρκεια: 1.57

The Grinch / Ο Γκριντς (ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ)

Η ταινία Ο Γκριντς αφηγείται την ιστορία ενός κυνικού γκρινιάρη που θέλει να κλέψει τα Χριστούγεννα και να τα εξαφανίσει μια για πάντα. Όμως η καρδιά του θα γλυκάνει εξαιτίας του γενναιόδωρου πνεύματος ενός μικρού κοριτσιού. Αστεία, ενθουσιώδης και άκρως ψυχαγωγική, η ιστορία του Γκριντς μιλάει όπως καμία άλλη για την ουσία των Χριστουγέννων, για την αγάπη των γιορτινών ημερών και για τη δύναμη της αισιοδοξίας.

Σκηνοθεσία: Σκοτ Μοσιέ, Γιάροου Τσένι

Ακούγονται οι: Γιώργος Καπουτζίδης, Έφη Παπαθεοδώρου

Κατηγορία: Κινούμενα σχέδια

Καταλληλότητα: Κ

Διάρκεια: 1.26

Ralph Breaks the Internet / Ράλφ Εναντίον Ίντερνετ (ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ)

Ο “ΡΑΛΦ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΙΝΤΕΡΝΕΤ” αφήνει πίσω του το video σκηνικό του Litwak, τολμώντας να χαρτογραφήσει τον ανεπτυγμένο και εντυπωσιακό κόσμο του Internet, που θα φανεί αν θα μπορέσει ή όχι να συμβαδίσει με τις «καταστροφές» του Ralph. Ο καταστροφέας Ralph και η πάντα ανήσυχη φίλη του, Vanellope von Schweetz θα ρισκάρουν ένα απίθανο ταξίδι στον κόσμο του διαδικτύου, αναζητώντας ένα ανταλλακτικό για να σώσουν το Sugar Ruch, το βιντεοπαιχνίδι της Vanellope. Στην πορεία, ο Ralph και η Vanellope θα στηριχτούν στους κατοίκους του Internet –netizens- για να τους βοηθήσουν να βρουν τον δρόμο τους, συμπεριλαμβανομένου και ενός ιντερνετικού επιχειρηματικού μυαλού ονόματι «Yesss», που είναι ο κύριος αλγόριθμος και η ψυχή του viral site «BuzzzTube».

Σκηνοθεσία: Ριτς Μουρ, Φιλ Τζόνστον

Ακούγονται οι:

Κατηγορία: Κινούμενα σχέδια

Καταλληλότητα: Κ

Διάρκεια: 1.52

ΑΙΓΑΙΟ SOS

Καλοκαίρι 2018. Ελληνικές και τουρκικές φρεγάτες οργώνουν το Αιγαίο. Ένας μεγάλος σεισμός όμως φέρνει στην επιφάνεια μια βραχονησίδα σε διεθνή χωρικά ύδατα. Έλληνες και Τούρκοι στέλνουν άμεσα στρατεύματα για να καταλάβουν το νησί. H κάθε διμοιρία καταλαμβάνει περίπου… από μισό. Τα αστεία αλλά και σοβαρά περιστατικά μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων δεν αργούν να πάρουν διαστάσεις τσουνάμι.

Σκηνοθεσία: Πιέρρος Ανδρακάκος

Πρωταγωνιστές: Θοδωρής Αθερίδης, Πάνος Βλάχος, Ευαγγελία Συριοπούλου, Μιχάλης Λεβεντογιάννης, Κωνσταντίνος Μπιμπής, Nina Senicar, Νίκος Μίχας, Κωνσταντίνος Γεωργαλής, Σοφία Παυλίδου, Jerome Kaluta, Δήμητρα Κολλά, Κωνσταντίνος Μουταφτσής, Γιάννης Ζωγράφος, Κωνσταντίνος Αρνόκουρος, Fu Yin

Κατηγορία: Κωμωδία, Περιπέτεια

Καταλληλότητα: K

Διάρκεια: 1.35


Πρόγραμμα

Δείτε αναλυτικά τις ώρες και τις αίθουσες που θα προβάλλονται οι ταινίες πατώντας εδώ.


Επικοινωνία: