Με περισσότερα από 16.000 χιλιόμετρα ακτογραμμής, πάνω από 6.000 νησιά, και με εδραιωμένη πλέον θέση στην παγκόσμια αγορά τουρισμού, η Ελλάδα παρουσιάζει εξαιρετικές επενδυτικές ευκαιρίες στον συγκεκριμένο κλάδο.

Η χώρα μας αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για καλοκαιρινές διακοπές, αλλά προσφέρει επίσης ελκυστικές προτάσεις για θεματικό τουρισμό όλο τον χρόνο.

Τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματά της, όπως η πλούσια πολιτισμική κληρονομιά, η φυσική ομορφιά του τόπου και η γεωγραφική ποικιλομορφία προσελκύουν τα τελευταία χρόνια σημαντικές επενδύσεις στον κλάδο του τουρισμού, ενισχύοντας την εικόνα της Ελλάδας αφενός ως τουριστικού προορισμού παγκόσμιου βεληνεκούς, και αφετέρου ως τουριστική αγορά με εξαιρετικές επενδυτικές ευκαιρίες.

Ακόμα και κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης, ο τουρισμός στην Ελλάδα υπήρξε από τους βασικούς πυλώνες ανάπτυξης, προσφέροντας πολλές θέσεις εργασίας σε διάφορους τομείς.


Αν πιστεύετε λοιπόν πως ο κλάδος του τουρισμού μπορεί να ανοίξει νέους ορίζοντες στις επαγγελματικές σας προοπτικές το SANI/IKOS μπορεί να γίνει η αφετηρία του οράματος σας αρκεί να στείλετε το βιογραφικό σας εδώ.

To SANI/IKOS Group αποτελεί ένα καινοτομικό και ταχύτατα αναπτυσσόμενο ξενοδοχειακό όμιλο.

Κάτω από τα εμπορικά σήματα SANI RESORT & ΙΚΟS RESORTS, o όμιλος διαθέτει 8 μοναδικά ξενοδοχεία στη Χαλκιδική και στην Κέρκυρα, τα οποία συγκαταλέγονται μεταξύ των κορυφαίων πολυτελών ξενοδοχείων στην Ευρώπη και παγκοσμίως.

Το 2019 αναμένεται η δημιουργία νέου ξενοδοχείου στην Κω, το οποίο θα ενταχθεί στην αλυσίδα της ΙΚΟS και αναμένεται να λειτουργήσει το Μάιο του 2019 με το εμπορικό σήμα IKOS ARIA, ενώ ταυτόχρονα, ο όμιλος υλοποιεί ένα φιλόδοξο αναπτυξιακό πρόγραμμα στην Ισπανία και την ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου, με τη προσθήκη του δέκατου ξενοδοχειακού της συγκροτήματος, του πρώτου εκτός ελληνικών συνόρων, το IKOS ANDALUSIA, το οποίο έχει προγραμματιστεί να λειτουργήσει την άνοιξη του 2020.

Όσο για τις παροχές που προσφέρει στον εκάστοτε εργαζόμενο; Η Διαμονή, η συνεχής εκπαίδευση τόσο γενική όσο και στο εκάστοτε τμήμα εργασίας, η πλήρης διατροφή, η μεταφορά από και προς το χώρο εργασίας/ξενοδοχείο είναι δεδομένα που κάνουν κάθε εργαζόμενο να αισθάνεται ασφάλεια αλλά και ικανοποίηση πως δουλεύει σε έναν υπεύθυνο χώρο.

Επίσης, παρέχονται εκπτώσεις στα καταστήματα που βρίσκονται στο χώρο του ξενοδοχείου αλλά και αναγνωρίσεις όπως "Ο Υπάλληλος του Μήνα" κτλ.

To SANI/IKOS σε αυτό το πλαίσιο, αναζητά νέους/νέες που θέλουν να ασχοληθούν με το χώρο του τουρισμού στην ειδικότητα της κουζίνας, ενός επαγγέλματος που δείχνει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στον κλάδο, αλλά και σε θέσεις που αφορούν σερβιτόρους, bartenders, receptionists, βοηθούς Σεφ και καμαριέρες.


Πιο αναλυτικά τα τμήματα είναι τα εξής: 

F & B (Επισιτιστικά): Σερβιτόροι Μπαρ & Εστιατορίων, Υποδοχή Εστιατορίων, Bartender

Ρεσεψιόν: Ρεσεψιονίστ, Αχθοφόροι, Υπεύθυνοι Βάρδιας, Νυχτερινοί Ρεσεψιονίστ

Δημόσιες Σχέσεις: Υπεύθυνοι Δημοσίων Σχέσεων

Κουζίνα: Μάγειρες, Ζαχαροπλάστες, Σεφ, Μπουφετζήδες & Λαντζιέρηδες

Οροφοκομία: Καμαριέρες, Καθαρίστριες, Καθαριστές

Συντήρηση: Εργάτες, Συντηρητές, Ηλεκτρολόγοι, Υδραυλικοί

Spa: Μασέρ, Φυσιοθεραπευτές, Αισθητικοί

Γενικών Καθηκόντων: Κηπουροί, Αποθηκάριοι

Διοικητικό: Λογιστήριο, Μάρκετινγκ & Πωλήσεις, Ανθρώπινο Δυναμικό, Προμήθειες

Μπορείτε να υποβάλετε το βιογραφικό σας εδώ.

Τέλος, θα πρέπει να σημειώσουμε πως το SANI/IKOS, δίνει την επιλογή σε τελειόφοιτους να κάνουν την πρακτική τους άσκηση και τα πρώτα βήματά τους στον τουρισμό.