Sold out είναι και για τις δύο ημέρες το Χριστουγεννιάτικο Κοντσέρτο της Πολυφωνικής Χορωδίας που θα γίνει στις 22 και στις 23 Δεκεμβρίου, στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου της Πάτρας. 

Την είδηση αυτή ανακοίνωση ο ίδιος ο καλλιτεχνικός διευθυντής της Πολυφωνικής, Σταύρος Σολωμός, στην συνέντευξη Τύπου που δόθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων στο ξενοδοχείο "Βυζαντινό". 

Ο κόσμος έτσι για ακόμα μία χρονιά αγκαλιάσει το μουσικό αυτό γεγονός και τις προσπάθειες των μελών της Πολυφωνικής Χορωδίας της Πάτρας, που έχουν ξεκινήσει πρόβες για την συναυλία αυτή εδώ και αρκετούς μήνες. 

Πρόκειται για το σημαντικότερο Χριστουγεννιάτικο μουσικό event που διοργανώνει η Πάτρα, έχοντας πλέον μετά από 22 χρόνια όπου γίνεται, ξεπεράσει τα τοπικά σύνορα, φέρνοντας καλλιτέχνες, αλλά και κοινό από διάφορα σημεία της χώρας, εκτός της αχαϊκής πρωτεύουσας. 

Είναι χαρακτηριστικό ότι στην φετινή εκδήλωση θα συμμετέχουν 350 ερμηνευτές, σπουδαίοι σολίστ και το κοινό αναμένεται να φύγει ικανοποιημένο από το Συνεδριακό, σε ένα υπέροχο Χριστουγεννιάτικο χορωδιακό μουσικόχρωμα. 

Αξίζει να αναφέρουμε ότι κατά την διάρκεια του Χριστουγεννιάτικου Κοντσέρτου θα βραβευτεί ο μαέστρος Δημήτρης Μποτίνης για την σημαντική του προσφορά στο μουσικό γίγνεσθαι.