Αναλυτικές προβλέψεις σύμφωνα με το tlife για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

ΚΡΙΟΣ
Αν και η επαγγελματική σου ζωή δεν παρουσιάζει σημαντικές αλλαγές, εμφανίζονται σήμερα απρόοπτα έξοδα τα οποία θα πρέπει να διαχειριστείς με ψυχραιμία. Με τον Άρη στους Ιχθείς φρόντιζε τη διατροφή και γενικότερα την υγεία σου. Αν είσαι single, μην αφήνεις το άγχος σου να επηρεάζει την κοινωνική σου συμπεριφορά. Αν είσαι σε σχέση, ο σύντροφός σου δείχνει έμπρακτα τη στήριξή του. 

ΤΑΥΡΟΣ
Απρόοπτα γεγονότα αναστατώνουν την ημέρα σου αλλά θα πρέπει να το συνηθίσεις γιατί με τον Ουρανό στο ζώδιό σου θα είναι συχνά τα απρόοπτα… Οικονομικά σου έρχονται ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς. Αν είσαι single, η Αφροδίτη στο απέναντί σου ζώδιο σου φέρνει ενδιαφέρουσες γνωριμίες! Αν είσαι σε σχέση, ίσως χρειαστεί να ασχοληθείς με μια οικονομική υπόθεση του συντρόφου σου. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Τα πράγματα δείχνουν να εξελίσσονται λίγο πιο αργά από ότι θα ήθελες στο επαγγελματικό σου περιβάλλον αλλά δεν έχουν όλοι τη δική σου ταχύτατη αντίληψη και θα πρέπει αυτό να το κατανοήσεις. Αν είσαι single, ένας συνάδελφος σε ξαφνιάζει με το φλερτ του και σε βάζει σε σκέψεις. Αν είσαι σε σχέση, κάνεις σχέδια από κοινού με τον καλό σου για ένα ταξίδι! 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ενώ έχεις και στόχους και όνειρα για την επαγγελματική σου εξέλιξη φοβάσαι να τα προχωρήσεις από ανασφάλεια αλλά χωρίς ρίσκο και προσπάθεια τίποτε δεν εξελίσσεται. Αν είσαι single, μια ξαφνική πρόσκληση σε βγάζει από το σπίτι και περνάς και καλά! Αν είσαι σε σχέση, θα γνωρίσεις κάποια πρόσωπα από το περιβάλλον του αγαπημένου σου και θα κερδίσεις τις εντυπώσεις. 

ΛΕΩΝ
Μια θετική εξέλιξη στο χώρο εργασίας σου σε γεμίζει ικανοποίηση και σε δραστηριοποιεί ακόμη περισσότερο σε νέα σχέδια και στόχους! Αν είσαι single, προκύπτει μια γνωριμία με ένα πρόσωπο που συγκεντρώνει πολλά από αυτά που ζητάς σε έναν άντρα. Αν είσαι σε σχέση, σε απασχολεί ένα οικογενειακό θέμα του συντρόφου σου και ίσως χρειαστεί τη βοήθειά σου σε αυτό. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Κάποια σχέδιά σου θα χρειαστεί να τα αναπροσαρμόσεις μετά από κάποιες ειδήσεις που θα πάρεις και ίσως χρειαστείς περισσότερο χρόνο για την υλοποίηση τους. Αν είσαι single, προγραμμάτισε τις δουλειές και τις υποχρεώσεις σου ώστε να έχεις ελεύθερο χρόνο για την κοινωνική σου ζωή και τους φίλους σου. Αν είσαι σε σχέση, μπορεί να διαφωνήσεις με το σύντροφό σου για ένα ταξίδι που προγραμματίζετε ή σχεδιάζεις χωρίς να τον ρωτήσεις.

ΖΥΓΟΣ
Θέλεις να έχεις μια σχετική οικονομική άνεση για να μπορείς να απολαμβάνεις τις ομορφιές της ζωής και σήμερα αυτό μπορεί να γίνει πραγματικότητα ακόμη και μέσω μιας «τονωτικής» ένεσης στο πορτοφόλι σου από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Αν είσαι single, όλο και κάπου θα πας και θα γνωρίσεις ενδιαφέροντες ανθρώπους! Αν είσαι σε σχέση, μπορείς να απολαύσεις μια πολύ ερωτική βραδιά με το σύντροφό σου. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σήμερα ασχολήσου με τις λεπτομέρειες σε ένα επαγγελματικό σου σχέδιο και έλα σε επαφή με τους κατάλληλους ανθρώπους που θα σε βοηθήσουν να το υλοποιήσεις. Αν είσαι single, δεν είσαι διατεθειμένη να χαλάσεις την ηρεμία σου για ένα ραντεβού στα τυφλά που κανονίζουν φίλοι σου. Αν είσαι σε σχέση, είσαι περισσότερο εκδηλωτική από ότι συνήθως προς το σύντροφό σου. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Νιώθεις κουρασμένη από τις συνεχείς απαιτήσεις στο χώρο εργασίας σου και σήμερα δείχνεις αποστασιοποιημένη από θέματα που δεν σε αφορούν στενά. Αν είσαι single, οι επαφές σου με πρόσωπα διαφορετικής κουλτούρας ανοίγουν τους ορίζοντές σου. Αν είσαι σε σχέση, εκπλήσσεσαι με κάτι που σου εξομολογείται ο σύντροφός σου. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τα μηνύματα που έχεις για τα επαγγελματικά σου σε κάνουν να νιώθεις δυνατή και σίγουρη για τις ενέργειές σου και τώρα είναι η στιγμή να προγραμματίσεις τους επόμενους στόχους σου. Αν είσαι single, θέλεις να αφιερώσεις κάποιο χρόνο στην ξεκούρασή σου αλλά και τη φροντίδα της εξωτερικής σου εμφάνισης. Αν είσαι σε σχέση, ο σύντροφός σου σε ξαφνιάζει ευχάριστα με τη συμπεριφορά του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Κάτι καινούριο φαίνεται να προκύπτει στο επαγγελματικό σου περιβάλλον και σήμερα θα έχεις τα πρώτα σημάδια αλλά είναι πολύ νωρίς για να πεις ή να κάνεις το οτιδήποτε. Αν είσαι single, ο έρωτας εξακολουθεί να έχει το πρόσωπο ενός συνεργάτη ή ενός ανωτέρου σου ιεραρχικά. Αν είσαι σε σχέση, δείξε στο σύντροφό σου τη συμπαράσταση και το ενδιαφέρον σου για τα επαγγελματικά του. 

ΙΧΘΕΙΣ
Θα πάρεις μια είδηση ή θα συναντήσεις ένα πρόσωπο που θα σε κάνει να δεις διαφορετικά την επαγγελματική σου πορεία αλλά μάλλον θα είναι σκέψεις της στιγμής. Αν είσαι single, δεν αποκλείεται να σε εντυπωσιάσει με την προσωπικότητά του ένα πρόσωπο αρκετά νεώτερό σου. Αν είσαι σε σχέση, μια κοντινή βόλτα ή μια κοινή δραστηριότητα είναι ό,τι καλύτερο για σένα και το σύντροφό σου.