Φιλανθρωπικό παιχνίδι με τον Αστέρα Τέμενης, το οποίο είχε σαν στόχο την ενίσχυση του Σπιτιού του «Χαμόγελου του Παιδιού» στην πρωτεύουσα της Αιγιάλειας, έδωσε η Εθνική ομάδα μπάσκετ του 2005-2006.

Οι Δημήτρης Διαμαντίδης, Κώστας Τσαρτσαρής, Δήμος Ντικούδης, Νίκος Χατζηβρέττας, Μιχάλης Κακιούζης και Λάζαρος Παπαδόπουλος υπό τις οδηγίες των Παναγιώτη Γιαννάκη και Λευτέρη Κακιούση προσέφεραν πλούσιο θέαμα στους φίλους του μπάσκετ που πλημμύρισαν το Κλειστό του Αιγίου.

Όλη η εκδήλωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και όσοι δούλεψαν αντάμειψαν τον κόσμο που βρέθηκε στο κλειστό γυμναστήριο. Η Εθνική ομάδα μπάσκετ ήρθε στο Αίγιο και έδωσε πολλά χαμόγελα σε παιδιά και όχι μόνο προσφέροντας απλόχερα θέαμα στο κατάμεστο Κλειστό γυμναστήριο του Αιγίου.


Μάλιστα εκτός από τον αγώνα μπάσκετ που για την ιστορία, η Εθνική ομάδα κέρδισε τον Αστέρα με 22- 67, υπήρχαν και διάφορα παιχνίδια για τα παιδιά του “Χαμόγελου”.

Εξαιρετικά ήταν και τα κορίτσια της Κατιάνας Λατάνη (Estrellas) που έδωσαν χορευτικά σόου, ενώ στο ημίχρονο του αγώνα χόρεψαν και οι Cheer Leaders της Εθνικής ομάδας.

Τέλος, οι δυο μεγάλοι χορηγοί της εκδήλωσης Affidea και Xerox παρέδωσαν στον πρόεδρο του Χαμόγελου του παιδιού κ. Γιαννόπουλο, δυο επιταγές για την ενίσχυση της προσπάθειας που γίνεται στο σπίτι της Τέμενης, που φιλοξενεί αυτή τη στιγμή 40 παιδιά.