Το «Bυζαντινό Μουσικό Σύνολο του Ε.Α.Π.», στο πλαίσιο των εορτών των Χριστουγέννων, έχει προγραμματίσει τις παρακάτω συναυλίες Βυζαντινής Μουσικής, στις οποίες θα αποδώσει επίκαιρους εκκλησιαστικούς ύμνους και μελωδίες με θέμα: "Ο αχώρητος παντί".

  • Την Τετάρτη 19.Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 18:00, μετά από πρόσκληση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Γόρτυνος και Μεγαλουπόλεως κ.κ. Ιερεμία, στην αίθουσα του «ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥΠΟΛΕΩΣ»
  • Β’ Το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 17:00, μετά από πρόσκληση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ηλιού - Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ.κ. Αθηναγόρα, στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Πετρουπόλεως
  • Την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα18:00, θα λάβει μέρος σε Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που οργανώνει ο ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΥΨΕΛΗ «Ο ΑΓΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», στον αύλιο χώρο του Συλλόγου (Αγ. Ιωάννου Πράτσικα & Δημ. Μακρή)

Το «ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ» του Ανωτάτου εκπαιδευτικού ιδρύματος, το οποίον διευθύνει ο καταξιωμένος καθηγητής της Βυζαντινής Μουσικής και πρωτοψάλτης ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΥΚΟΠΟΥΛΟΣ,απαρτίζεται από μέλη που, αρκετά διακονούν ως Πρωτοψάλτες ή Λαμπαδάριοι, σε διαφόρους Ιερούς ναούς των Πατρών και της ευρύτερης περιοχής, είναι όλοι τους καταξιωμένα πρόσωπα της Πατραϊκής Κοινωνίας, και έχουν επιλεγεί με ευθύνη του Χοράρχη του «Βυζαντινού Μουσικού Συνόλου» του Α.Ε.Π. γιατί αγαπούν την παραδοσιακή μας μουσική και ιδιαίτερα τη Βυζαντινή Μουσική!