Μόνο "σπυριά" δεν έβγαλαν τα μέλη της δημοτικής αρχής (δηλαδή ο Κώστας Πελετίδης και Νίκος Χρυσοβιτσάνος) που βρίσκονταν στην ημερίδα του ΣΚΕΑΝΑ, στην Αγορά Αργύρη, για το Πατρινό Καρναβάλι, ακούγοντας τη λέξη "management". 

H λέξη αυτή ειπώθηκε τουλάχιστον τρεις με τέσσερις φορές από τους ομιλούντες που ανέβηκαν στη βήμα για να καταθέσουν τις προτάσεις τους, μεταξύ αυτών και από τον Γρηγόρη Αλεξόπουλο που αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο πρότυπο μιας καρναβαλούπολης που ζει από το καρναβάλι, όπως το Πουτινιάνο της Νότιας Ιταλίας. 

Μιας καρναβαλικής πόλης που θα είναι ανεξάρτητη από την εκάστοτε δημοτική αρχή και θα διοικείται από έναν ικανό manager. Για ανάγκη management του Πατρινού Καρναβαλιού και manager στον Καρναβαλικό Οργανισμό έκαναν λόγο και άλλοι ομιλούντες.

Σύμφωνα όμως με την φιλοσοφία της δημοτικής αρχής το management και ο manager είναι δύο λέξεις που ταυτίζονται με την προσπάθεια των προνομιούχων της πατρινής κοινωνίας για να πάρουν στα χέρια τους το Πατρινό Καρναβάλι, κάνοντας ένα θεσμό των ολίγων και όχι του λαού.

Ταυτίζεται με λίγα λόγια με την προσπάθεια του ιδιωτικού τομέα για να πάρει από το δήμο τη διοργάνωση του Καρναβαλιού. Άρα, από αυτή τη δημοτική αρχή τουλάχιστον, απορρίπτεται ασυζητητί...