Ο Βασίλης, ο Δημήτρης και η Κρυσταλλία βρέθηκαν χθές Παρασκευή 14 Οκτωβρίου στο ασφυκτικά γεμάτο Fabric για ένα Live που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις!

Το μεγάλο βήμα των Otherview έγινε το 2009 με την γνωστή διασκευή του τραγουδιού που έγραψαν για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη το ''Είσαι Εδώ'' και στην συνέχεια ξεκίνησαν τις εμφανίσεις τους μαζί του στο Rex ενώ το τραγούδι μπήκε στην special edition του δίσκου ''7''.

Με κομμάτια όπως το 'La Luna' , 'So Long' και 'Κάνε με' εξασφάλισαν μια θέση στα top των ραδιοφωνικών σταθμών σε Ελλάδα και Κύπρο και μια υψηλή θέση στα ακούσματα του νεανικού κοινού!

Η κυκλοφορία του cd τους τον Ιανουάριο ήτανε το αποκορύφωμα γιατί σκαρφάλωσε στις πρώτες θέσεις του ελληνικού chart και κορύφωσε μία άκρος επιτυχημένη χρονιά με εμφανίσεις όπως αυτή στο Χ FACTOR και στο MAD WALΚ ενώ είχαν προηγηθεί και τα Mad Video Music Awards 2010!

Στο cd περιλαμβάνονται 10 τραγούδια με συνεργασίες όπως αυτή με τον Mark Angelo και τους Vegas αλλά και το remix του τραγουδιού 'RunAway' και 'So Long' από τον διάσημο παραγωγό David Rivaz!

Πλέον,ως ένα απο τα ανερχόμενα συγκροτήματα της χρονιάς που μας πέρασε,συνεχίζουν ακάθεκτοι εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα,κάνοντας το ευρύ κοινό να τους αγαπάει περισσότερο μέρα με την μέρα!

Το καινούργιο single με τίτλο 'I'm The One' όπου το παρουσίασαν και στα Mad Video Music Awards 11' έχει χαρακτηριστεί ως το hit για το καλοκαίρι του 2011 από πολλά μουσικά sites και φυσικά από όλο τον κόσμο!

Μέσα σε ένα 3μηνο έχει φτάσει τα 2.000.000+ προβολές στο Youtube και συνεχίζει!
Το επόμενο βήμα τώρα για το φθινώπορο του 2011 είναι η προώθηση του 'Μη Χαθείς' που είναι το καινούργιο single μέσα από το δίσκο και φυσικά να γυριστεί και το video clip!

Δείτε μερικές από τις φωτογραφίες και τις επόμενες ημέρες στο section photos θα δείτε ολοκληρωμένο το φωτογραφικό άλμπουμ.

Φωτογραφίες - Γιώργος Γινάτης