H Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι μία από τις πιο γλυκές μανούλες της ελληνικής showbiz και παρά την αυξημένη επαγγελματική της καθημερινότητα, πάντα φροντίζει να βρίσκει χρόνο γι’ αυτά. Η οικοδέσποινα του «Happy Day» μπορεί να έχει ιδιαίτερη αδυναμία στην δουλειά της και τα τελευταία χρόνια να έχει κερδίσει μια μοναδική θέση στην καρδιά των τηλεθεατών, όμως ο χρόνος με τα τρία της παιδιά είναι πολύτιμα.

Τον περασμένο Απρίλη, η παρουσιάστρια του Alpha έγινε για τρίτη φορά μαμά, φέρνοντας στη ζωή ένα υγιέστατο αγοράκι. Ο μικρός είναι πλέον 8 μηνών και η περήφανη μαμά χαίρεται να τον βλέπει να μεγαλώνει. Τα κορίτσια της, Νάγια και Μαίρη, είναι πια μικρές δεσποινίδες και βοηθάνε τη μαμά τους με τον μικρό. Η Σταματίνα μοιράζεται συχνά με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες με τα παιδιά της και τα likes πέφτουν βροχή.

H παρουσιάστρια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία που παίζει με τον γιο της. Όπως θα δεις, ο μικρός Γιάννης έχει μεγαλώσει πολύ και έχει τα χρώματα της μαμάς του.