Ο υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος τοποθετείται στο θέμα της αντιδρομησης της οδού Κανακάρη.

Μάλιστα με δελτίο Τύπου απευθύνει ερωτήματα προς τον Δημαρχο Κώστα Πελετίδη για το θέμα. "Προς τον κ Δήμαρχο Κώστα Πελετίδη, να σταματήσει επιτέλους ο παραλογισμός! Όσοι φοβούνται το πολιτικό κόστος να συνεχίσουν να σιωπούν!

Το μέγα λάθος αντιδρόμησης της Κανακάρη να τελειώνει μια και καλή, με την οριστική εκ μέρους σας απόσυρση του σχεδίου. Οι κάτοικοι αποδείχθηκε πως έχουν απόλυτο δίκιο.

Όλα τα παρεπόμενα κυκλοφοριακά μέτρα συνηγορούν στο άθροισμα και άλλων λαθών! Η ακύρωση της αντιδρόμησης αυτής που είναι πλέον βεβαία, βάζει φρένο τα σχέδια και για τις άλλες μεταβολές της κυκλοφορίας των οχημάτων.

Η οριστική μη αντιδρόμηση της Κανακάρη επηρεάζει ναι η όχι καθοριστικά την πεζοδρόμηση της Μαιζώνος ; Ακυρώνει η όχι την αντιδρόμηση της Κορίνθου;

Πώς θα ξεκινήσουν τα έργα, αν δεν λήξει οριστικά το πρόβλημα με την Κανακάρη; Όσοι δίχως σχέδιο και προοπτική αποφασίζουν στο πόδι, απειλούν τα συμφέροντα των Δημοτών! Εμείς ξεκινάμε με το κυκλοφοριακό, παίρνοντας θέση στο ζήτημα του πάρκινγκ!

Ένα με το να προτείνουμε το εφικτό και μακροπρόθεσμα απόλυτα αποδοτικό έργο της κατασκευής μεγάλου υπόγειου πάρκινγκ κάτω από τα ψηλαλώνια!

Δύο με το να προτείνουμε να αξιοποιηθεί πέρα από άλλη σκέψη, το μεγάλο οικόπεδο του ινστιτούτου προστασίας φυτών Ν.Ε.Ο κ΄ Λεωφόρος Αμερικής, για ένα πολύ μεγάλο οργανωμένο πάρκινγκ με υπόγεια διάβαση που θα οδηγεί στο Αρχαιολογικό Μουσείο, καθώς δεν είχε προβλεφθεί πρόσβαση για το Μουσείο, σε όσους έρχονται στο ρεύμα προς στην Πάτρα!

Όσον αφορά το παραμελημένο ινστιτούτο ας διασωθεί και να μεταφερθεί ο εξοπλισμός του σε ανταποδοτικό από τον Δήμο οικόπεδο και επιτέλους να στελεχωθεί!

Επίσης κ Δήμαρχε πόσα χρόνια είχατε στα συρτάρια σας τα σχέδια για την μικρή περιμετρική; Δεν οφείλατε να παρέμβετε έγκαιρα, ώστε να προβλεφθεί κυκλικός κόμβος στην έξοδο της προς τα Σύνορα; Καλά εσείς δεν είδατε! Ο κ Περιφερειάρχης και ο αρμόδιος αντιπεριφερειάρχης δεν έβλεπαν τι παραλαμβάνουν;

Τι ρωτάω τώρα; Εδώ δεν είδατε μπροστά από το Τόφαλος όπου υπάρχει στάση λεωφορείων, πως έπρεπε να υπάρχει φανάρι με διάβαση πεζών, ώστε μετά τον αγώνα να έχουν πρόσβαση στην απέναντι στάση επιστροφής και τώρα πρέπει η να πάνε 700 μέτρα γύρω-γύρω η να καβαλήσουν τα αμφίπλευρα μεταλλικά στηθαία με κίνδυνο ζωής!

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος είναι στην διάθεση σας για κάθε διευκρίνηση και δημόσιο διάλογο" αναφέρει χαρακτηριστηκά.