Μετά τη σπουδαία παρουσία παικτών της Patras Stratego Team, στο Ευρωπαϊκό τουρνουά “European Team Tournament” στις Βρυξέλλες, έρχεται η σειρά των Μικρών στρατηγών της Πάτρας να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους επί Πατρινού πλέον εδάφους.

Το café Το Νέον θα φιλοξενήσει το Junior Christmas και θα διεξαχθεί την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου με ώρα έναρξης 16:30. Θα αποτελείται από τρεις κατηγορίες, mini Junior, Junior & Teens. Έτσι θα υπάρχει καλύτερος ανταγωνισμός βάση της ηλικιακής τους κατηγορίας. Θα ακολουθηθούν οι κανονισμοί της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας(ISF), με σύστημα κληρώσεων Swiss Perfect 5 γύρων.

Οι δηλώσεις συμμετοχής πραγματοποιούνται μέχρι και την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου τηλεφωνικά (6982221639). Χρήσιμες πληροφορίες και εξυπηρέτηση μπορείτε να βρείτε στη σελίδα της εθελοντικής ομάδας διαχειριστικής υποστήριξης των τουρνουά της Patras Stratego Team στο facebook: Strategeiras.

Ο πολυτιμότερος παίκτης θα κερδίσει μία ΜΑΣΚΟΤ της Patras Stratego Team, τον “marshal LopiX”, ενώ παράλληλα θα κληρωθούν και δώρα από το βιβλιοπωλείο "Το Δόντι".