Όλα είναι έτοιμα για τη μεγάλη γιορτή της επιτραπέζιας αντισφαίρισης στη Πάτρα με τη διεξαγωγή του 9ου Ανοιχτού Πρωταθλήματος Πάτρας «Ιωάννης Ασημακόπουλος», που θα διεξαχθεί στις 15-16/12/2018 στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Παναγίας Αλεξιώτισσας.

Οι τελικές συμμετοχές έφτασαν τις 181 και είναι ανά κατηγορία 14 νέοι άνδρες, 24 έφηβοι, 19 νεανίδες, 39 παίδες, 31 κορασίδες, 34 παμπαίδες, 20 παγκορασίδες.

Οι συμμετέχοντες είναι από σωματεία της Πάτρας, της Αθήνας, της Φλώρινας, της Θεσσαλονίκης, των Ιωαννίνων, ακόμα και από τα Χανιά και τη Χίο.

Οι αγώνες αναμένεται να είναι συναρπαστικοί καθώς το επίπεδο είναι ιδιαίτερα υψηλό με αθλητές και αθλήτριες που είναι ψηλά στους πίνακες αξιολόγησης της ομοσπονδίας στις κατηγορίες τους.

Το πρόγραμμα των αγώνων θα ξεκινήσει το Σάββατο 15/12 από τις 08:40 έως τις 21:00 περίπου, ενώ τη Κυριακή οι αγώνες θα ξεκινήσουν την ίδια ώρα και οι τελικοί θα διεξαχθούν στις 16:30 και μετά θα γίνουν οι απονομές.

Από οργανωτικής πλευράς όλα είναι έτοιμα, καθώς τα στελέχη της Τοπικής Επιτροπής Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Δυτικής Ελλάδος με την εμπειρία που διαθέτουν από μεγάλες διοργανώσεις έχουν προβλέψει και τη παραμικρή λεπτομέρεια, πράγμα που κάνει το Ανοιχτό Πρωτάθλημα Πάτρας ένα από τα κορυφαία στη χώρα.

Μεγάλη συμβολή στη θετική εικόνα της διοργάνωσης έχουν οι χορηγοί του πρωταθλήματος που είναι πάντα συμπαραστάτες στις διοργανώσεις της επιτραπέζιας αντισφαίρισης στη πόλη μας.

Να σημειώσουμε ότι στη Πάτρα θα παραβρεθεί και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας και Γενικός Γραμματέας της Ολυμπιακής Επιτροπής κύριος Μανώλη Κολυμπάδης που κάθε χρόνο τιμάει τη διοργάνωση με τη παρουσία του.