Από τις σημαντικές στιγμές του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Α' κατηγορίας (elite), ανδρών και γυναικών που έγινε στην Πάτρα, ήταν ο τελικός στον οποίο κατάφερε να φτάσει ο Πατρινός πυγμάχος του ΠΑΟ, Σάκης Πεφάνης. 

Ο Σάκης Πεφάνης, που έχει μεταπηδήσει από την Πυγμή στην ομάδα του ΠΑΟ, κάνοντας προπονήσεις για δύο μήνες στην Αθήνα, αλλά και σε χώρο που διαθέτει το σωματείο στην Πάτρα (κοντά στην εκκλησία του Αγίου Ανδρέα), έδειξε με τις εμφανίσεις του στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ότι αυτή τη στιγμή είναι ο πιο φορμαρισμένος Πατρινός πυγμάχος στην κατηγορία των ανδρών. 

Ο αθλητής του Γιάννη Αϊδινιώτη πέτυχε τρεις νίκες στην κατηγορία των 69 κιλών και στον τελικό αγωνίστηκε, με έναν από τους σημαντικότερους πυγμάχους που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην ελληνική πυγμαχία, τον Δημήτρη Πουλίκο. Στον τελικό ο Σάκης Πεφάνης έκανε ότι καλύτερο μπορούσε, στάθηκε στα ίσα απέναντι στον Πουλίκο, όμως δεν κατάφερε στο τέλος να πάρει το χρυσό μετάλλιο. 


Ο ίδιος σε ανάρτηση του στο facebook έγραψε: "Ήθελα το χρυσό, το θέλω πολλά χρόνια για να κάνω ένα βήμα παραπάνω. Μάλλον κάτι κάνω λάθος, ο Θεός ξέρει καλύτερα, δεν πειράζει όμως το ευχαριστήθηκα. Ευχαριστώ όλους τους φίλους που πιστεύουν σε εμένα να είστε όλοι καλά! Ευχαριστώ και όλο το team του Παναθηναϊκού της Πάτρας και της Αθήνας". 


ΠΕΦΑΝΗΣ ΤΣΑΓΚΡΑΚΟΣ 1ος γύρος


ΠΕΦΑΝΗΣ ΤΣΑΓΚΡΑΚΟΣ 2ος γύρος