Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό στην πλατεία Γεωργίου ετοιμάζεται να ανοίξει και επίσημα τις πύλες του την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου, σε μία όμορφη και ζεστή εκδήλωση, παρουσία του δημάρχου Πατρέων, Κώστα Πελετίδη. 

Ήδη οι μικροί φίλοι που το επισκέπτονται το έχουν αγαπήσει και περιμένουν πώς και πώς τη στιγμή που θα ανοίξουν τα ξύλινα σπιτάκια και το σπίτι του Άι Βασίλη που θα τους φέρει τα Χριστουγεννιάτικα δώρα τους. 

Αυτό που κερδίζει και φέτος τις εντυπώσεις στο Χριστουγεννιάτικο χωριό είναι η Φάτνη, μία μεγάλη ξύλινη κατασκευή, με υπέροχες ρεαλιστικές απεικονίσεις από τη Θεία Γέννηση που μαγεύουν τους Πατρινούς, σε ένα έργο του Πέτρου Βρυώνη της "ψυχής" του Καρναβαλικού Συνεργείου. 

Αξίζει να αναφέρουμε ότι πέρα από την πλατεία Γεωργίου, γιορτινά στολίζονται και άλλες πλατείες της πόλης, όπως η πλατεία Όλγας με τα κουκλίστικα σπιτάκια, η Τριών Συμμάχων όπου θα μπει ένα μεγάλο ξύλινο καράβι και η πλατεία Ελευθερίας όπου θα στηθεί και φέτος μία φάτνη. 

Πάντως, σε ότι αφορά το Χριστουγεννιάτικο χωριό στην πλατεία Γεωργίου ο Δήμος ετοιμάζει μία σειρά εκδηλώσεων με κορυφαία αυτή που θα γίνει στις 20 Δεκεμβρίου, με μουσική, συναυλία και διάφορα άλλα happeings, σε μία γιορτή που θα είναι ειδικά φτιαγμένη για τα μικρά παιδιά. 

Δείτε ένα όμορφο βίντεο από τον George Sinogeorgo. 


Christmas Decoration In The Center of Patras | MarketNetgr