Σοκαρισμένη ακόμη η ελληνική κοινωνία από το εξαιρετικά βίαιο έγκλημα στη Ρόδο με θύμα την 21χρονη Ελένη Τοπαλούδη και θύτες δύο νεαρούς.

Το άγριο έγκλημα μάλιστα λαμβάνει και άλλες διαστάσεις καθώς ο πατέρας της φοιτήτριας καταγγέλλει κύκλωμα βιαστών και εκβιαστών που δραστηριοποιείται στο νησί και εκμεταλλεύεται νεαρά κορίτσια.

Εν τω μεταξύ σοκ προκαλούν οι απολογίες των δύο κατηγορούμενων για τη δολοφονία της φοιτήτριας στη Ρόδο, του 21χρονου Ροδίτη και του 19χρονου Αλβανού.

Ο Ροδίτης, σύμφωνα με τη real news φέρεται να ισχυρίστηκε ότι ο συγκατηγορούμενός του «ψεύδεται ασυστόλως και περιγράφει τις δικές του πράξεις ως δικές μου με σκοπό να αποσείσει τις ευθύνες του». Ο 21χρονος υποστηρίζει ότι όλα ξεκίνησαν από μια παρεξήγηση ανάμεσα στον Αλβανό και στην 21χρονη. Όπως λέει, «τα λόγια που του είπε σε εμένα προκάλεσαν χαμόγελα αλλά σε εκείνον οργή». Ισχυρίστηκε ακόμη ότι ο 19χρονος την χτύπησε και νομίζοντας ότι είναι νεκρή αποφάσισε να την πετάξουν στα βράχια.

Συγκεκριμένα, ο 21χρονος Ροδίτης ποστηρίζει ότι ο 19χρονος Αλβανός επιτέθηκε στην Ελένη Τοπαλούδη όταν «αυτή είπε ότι το σεξ μαζί του ήταν καλύτερο. Έπαθε υστερία και, βρίζοντάς την, της τράβηξε δύο δυνατές γροθιές στο πρόσωπο και η κοπέλα έπεσε κάτω ζαλισμένη. Έσκυψε και την έπιασε από τον λαιμό και την έσφιγγε και της χτυπούσε το κεφάλι κάτω. Όπως ήταν σκυμμένος, είδε το ηλεκτρικό σίδερο, το έπιασε και τη χτύπησε με μανία στο πρόσωπο. Είδα τα αίματα να πετάγονται και της είχε ανοίξει μια μεγάλη τρύπα στον κρόταφο. Η Ελένη Τοπαλούδη παρέμενε ακίνητη και δεν αντιδρούσε. Σε κάποια στιγμή τον τράβηξα πίσω και τον ρώτησα τι έπαθε και τη χτυπά και τότε αυτός μου είπε “καλά να πάθει η κ@ριολ@, εμένα δεν θα μου πει ότι μαζί σου πέρασε καλύτερα”.

Του λέω “πρέπει να ειδοποιήσουμε ασθενοφόρο” αλλά εκείνος μου είπε ότι η κοπέλα δεν ζει και ότι μην τολμήσω να ειδοποιήσω κανέναν γιατί αυτός δεν θα πάει φυλακή γι’ αυτήν και ότι αν μιλήσω θα με καθαρίσουν οι συγγενείς του. Ήταν απόλυτα ψυχρός και απόμακρος κι εγώ είχα φοβηθεί πολύ, γιατί μου είχε αφήσει υπονοούμενο ότι αν δεν κάνω ο,τι λέει, θα έχω την τύχη της.Είχε αφήσει υπονοούμενο ότι αν δεν κάνω ό,τι λέει, θα έχω την τύχη της κοπέλας. Επειδή είναι γνώστης πολεμικών τεχνών φοβήθηκα. Μέχρι και σήμερα είμαι σε κατάσταση σοκ Μάλιστα επειδή ο συγκατηγορούμενος μου συνεχίζει την εγκληματική του συμπεριφορά, προσπαθώντας να μετακυλήσει τις πράξεις του σε εμένα, ζητώ να εξεταστεί το ηλεκτρικό σίδερο αλλά και ο ίδιος προκειμένου να διαπιστωθεί αν είχε πιει και τι ουσίες λαμβάνει…».

«Εγώ ήμουν σε κατάσταση σοκ και φόβου. Την έβαλε στη θέση του συνοδηγού τυλιγμένη με ένα σεντόνι και εγώ κάθισα στην καρότσα. Όταν φτάσαμε την έβγαλε από το αυτοκίνητο και ενώ νόμιζα πως θα την αφήσει στην άκρη την πέταξε στη θάλασσα. “Αυτό ήταν” μου είπε και συνέχισε “τώρα ξέχασε το συμβάν και μην τολμήσεις να πεις τίποτα σε κανέναν”

Ο 19χρονος ενώπιον των λιμενικών υποστήριξε τα εντελώς αντίθετα. Ότι ο 21χρονος χτύπησε την Ελένη Τοπαλούδη και αυτός δεν ήθελε να μεταφέρουν την κοπέλα στο νοσοκομείο. Σύμφωνα δε με όσα ισχυρίζεται, ο 21χρονος ήταν εκείνος που τα «ρύθμισε» όλα. Ακόμα και τον καθαρισμό του αυτοκινήτου με χλωρίνη, προφανώς για να καταστραφούν τα όποια ίχνη μπορούσαν να τους ενοχοποιήσουν.