Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν! Αρχίζουμε όλοι σιγά σιγά να μπαίνουμε στο γιορτινό κλίμα στολίζοντας τα δέντρα μας, τους προσωπικούς μας χώρους και γιατί όχι και τα μπαλκόνια μας.

Είναι πολλοί εκείνοι που ανυπομονούν για αυτή τη γιορτή, για τη ζεστή ατμόσφαιρα, τους γιορτινούς στολισμούς και τα φωτάκια που αναβοσβήνουν.

Ανάμεσα σε αυτούς είναι και εκείνοι που τους αρέσουν τόσο πολύ τα πολύχρωμα φωτάκια, που μετατρέπουν τους εξωτερικούς χώρους των σπιτιών τους σε Χριστουγεννιατική υπερπαραγωγή! Η μόδα αυτή ήρθε από το εξωτερικό και στη χώρα μας και πλέον συναντάμε σε πολλές πόλεις αρκετά "φωτεινά" γιορτινά στολισμένα σπίτια.

Μια τέτοια... υπερπαραγωγή, αντικρίζει κανείς τις τελευταίες ημέρες, όταν περνάει από την οδό Βότσαρη και Γερμανού, στην Πάτρα.

Εκεί υπάρχει ένα σπίτι, ο ιδιοκτήτης του οποίου, αφιέρωσε χρόνο και χρήμα για να το στολίσει εξωτερικά και να μπει για τα καλά στο πνεύμα των γιορτών.


Εντυπωσιακός Χριστουγεννιάτικος στολισμός στην Πάτρα

Πρόκειται για Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση που κάνει τη νύχτα μέρα στην περιοχή.

Όπως θα δείτε κι εσείς, έχει τοποθετήσει χριστουγεννιάτικα στολίδια σε όλη την επιφάνεια, δημιουργώντας μια φαντασμαγορική εικόνα.

Το συγκεκριμένο σπίτι φωταγωγεί ολόκληρη τη γειτονιά, ενώ ακόμα και περαστικοί από δεκάδες μέτρα μακριά αναρωτιούνται από πού προέρχεται όλο αυτό το φως.

Ο στολισμός αυτός αποτυπώνει το μεράκι και την αγάπη που έχει ο ιδιοκτήτης γι’ αυτό που κάνει.

Το τελικό αποτέλεσμα εντυπωσιάζει...


Φωτο - Xaris Zanidis‎

Φωτο - Xaris Zanidis‎