Μπορεί τις καθημερινές να έχει αυξημένο επαγγελματικό πρόγραμμα, αλλά τα Σαββατοκύριακα της Φαίης Σκορδά είναι αφιερωμένα στους δύο άντρες της ζωής της! Η αγαπημένη παρουσιάστρια εκτός από μία πολύ επιτυχημένη γυναίκα στον χώρο της τηλεόρασης, αποτελεί πάνω απ’ όλα μια αφοσιωμένη και τρυφερή μητέρα. Έτσι, αυτό το Σαββατοκύριακο αποφάσισε να κάνει μία μικρή χριστουγεννιάτικη απόδραση με τον Δημήτρη και τον Γιάννη στο χωριό Συνεβρό, της Αχαΐας.

Πιο συγκεκριμένα, η Φαίη Σκορδά πήρε τους μικρούς της πρίγκιπες και πέρασαν ένα μαγικό Σάββατο, στο πράσινο ορεινό χωριό της Πελοποννήσου, το οποίο βρίσκεται λίγο πιο έξω από την Σελιάνα. Μητέρα και παιδιά απόλαυσαν την πανέμορφη φύση, κάνοντας βόλτες στο δάσος, εξερευνώντας τις ομορφιές της περιοχής και ανέπνευσαν καθαρό αέρα, μακριά από την ρουτίνα της πρωτεύουσας. Μαζί της, μάλιστα, ήταν και αρκετοί συνάδερφοι από τον ANT1 και το Πρωινό, όπως η Ελεάννα Τρυφίδου, η Νίκη Λεμονή, ο Νίκος Παρτσώλης και η Φαίη Κυριακοπούλου.


Τα αγόρια της Φαίης ανυπομονούν για τη πιο μαγική εποχή του χρόνου και τι καλύτερο από μία χριστουγεννιάτικη απόδραση με τη μαμά τους για να μπουν για τα καλά στο γιορτινό κλίμα! Φυσικά, μέσα στις επόμενες εβδομάδες, η γνωστή παρουσιάστρια θα πάρει τους μικρούς και θα βρεθούν στο χωριό της Φαίης για να περάσουν τα Χριστούγεννα άκρως παραδοσιακά με τη γιαγιά και τον παππού, όπως κάνουν άλλωστε κάθε χρόνο.