Οι "Χάντρες" φέρνουν πάντα τις καρδιές πιο κοντά και αυτές τις γιορτινές μέρες τις ζεσταίνουν, κάνοντας τες να χαμογελάσουν, όπως μόνο αυτές ξέρουν. 

Ανήμερα του Αγίου Νικολάου, το βράδυ της Πέμπτης και τα τραπέζια στο αγαπημένο στέκι της νεολαίας της Πάτρας ήταν γεμάτα από κόσμο. Εορτάζοντες έβγαλαν τους φίλους τους σε ένα μαγαζί που πλέον τους είναι τόσο οικείο και ζεστό, ξέροντας ότι εκεί θα περάσουν όλοι μαζί καλά και ωραία. 


Και έτσι έγινε. Οι νόστιμοι μεζέδες και τα υπέροχα πιάτα ξεκίνησαν τη βραδιά και στη συνέχεια ακολούθησαν το κρασί, το ούζο, το τσίπουρο και ότι άλλο ήθελε ο καθένας, με τα ποτήρια να τσουγκρίζουν και τα χαμόγελα να αστράφτουν καθώς η βραδιά κυλούσε. 

Το κλίμα ήταν, άλλωστε, γιορτινό και οι "Χάντρες" έχοντας φτιάξει την ανάλογη ατμόσφαιρα, με όλα τα στοιχεία που έχουν καθιερώσει το μαγαζί αυτό εδώ και πολλά χρόνια στη νυχτερινή διασκέδαση της Πάτρας, είχαν φροντίσει για όλα. 

Οι μουσικές από τα decks ανέβασαν το κέφι και την διάθεση, οι παρέες έγιναν ένα όσο περνούσε η ώρα, και η νύχτα του Αγίου Νικολάου έμεινε χαραγμένη στη μνήμη τους ως μία βραδιά γιορτινή, όπου πέρασαν ένα ακόμα υπέροχο βράδυ.

Πού αλλού; Στις "Χάντρες" της καρδιάς μας!