Ο Αντριάν Αρέγκι το΄χει σίγουρο ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ. Όμως, δεν ισχύει το ίδιο και για τους πρωταθλητές Ελλάδας!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας gazzetta.gr, ο Αργεντινός μέσος της Σαν Μαρτίν, αμέσως μετά την εντός έδρας ήττα της ομάδας του (0-3) από τη Νιούελς, δήλωσε με τρόπο κατηγορηματικό: «Το μέλλον μου είναι στην Ελλάδα και στην ΑΕΚ. Θα έχω πάντα τις καλύτερες αναμνήσεις από τη Σαν Μαρτίν. Όλα έχουν τακτοποιηθεί. Μετέφερα στον σύλλογο τις προθέσεις μου και κατάλαβαν ότι αυτή ήταν η μοναδική πιθανότητα για μένα αυτή τη στιγμή. Ήμουν ξεκάθαρος και το μέλλον μου είναι εκεί».

Η ΠΑΕ ΑΕΚ από την πλευρά της, έχει επιβεβαιώσει ότι υπάρχει ενδιαφέρον για τον 26χρονο Αρέγκι, όμως δεν προκύπτει από κάπου ότι οι διαπραγματεύσεις πλησιάζουν στο τέλος. Ο παίκτης δεν αναμένεται άμεσα στην Ελλάδα, παρότι ο ίδιος είχε δηλώσει ότι μετά το ματς με τη Νιούελς θα επιβιβαστεί στο αεροπλάνο με προορισμό την Ευρώπη. Είναι δεδομένο ότι μια υπόθεση πρέπει να είναι «τελειωμένη» για να μπει ένας ποδοσφαιριστής στη διαδικασία να διασχίσει τον Ατλαντικό. Και από την ΑΕΚ υποστηρίζουν ότι η μεταγραφή Αρέγκι δεν έχει προχωρήσει σε τόσο σημαντικό βαθμό.