"Κολλημένοι" στους υπολογιστές τους είναι οι ενδιαφερόμενοι για το Κοινωνικό Μέρισμα, περιμένοντας να κάνουν την πολυπόθητη αίτηση που θα τους δώσει τα χρήματα που έχει δεσμευτεί η κυβέρνηση. 

Η σελίδα ήταν να ανοίξει γύρω στις 17:00 το απόγευμα της Παρασκευής, όμως με το που πήγε να ανοίξει... έπεσε. Φανταστείτε τι έγινε και πόσο μεγάλη θα ήταν η επιισκεψιμότητα από τον κόσμο που έχει στηθεί στους υπολογιστές του για να κάνει την αίτηση. 

Είναι χαρακτηριστικό ότι στα λογιστικά γραφεία αυτές τις ώρες γίνεται χαμός από τα άτομα που απευθύνονται στους λογιστές, μη γνωρίζοντας να κάνουν από μόνοι τους την ηλεκτρονική αίτηση και να ακολουθήσουν την διαδικασία που απαιτείται. 

Τα χρήματα που παίρνουν οι λογιστές είναι γύρω στα 20 ευρώ για μία αίτηση, ενώ αρκετοί φοβούνται να την κάνουν μόνοι τους, ξέροντας ότι το παραμικρό λάθος μπορεί να τους κοστίσει. 

Σύμφωνα με εκτιμήσεις μόνο στην Πάτρα οι αιτήσεις που αναμένεται να γίνουν για το κοινωνικό μέρισμα, ενδέχεται να ξεπεράσουν ακόμα και τις 50.000 στον αριθμό. Πάντως για την ώρα η σελίδα έχει πέσει προτού καλά - καλά ανοίξει.