Ευχαριστήρια επιστολή του Ε.Ε.Ε.ΕΚ Αιγίου προς το Δήμο Αιγιαλείας. Σε αυτήν αναφέρεται: "Με την ολοκλήρωση των ακόλουθων απαραίτητων αγορών που πραγματοποιηθήκαν για το Ε.Ε.Ε.ΕΚ Αιγίου:

  • κλιματιστικής μονάδας για το εργαστήριο Αυτόνομης Διαβίωσης,
  • ηλεκτρονικού υπολογιστή για το εργαστήριο Πληροφορικής και  τη Γραμματεία,
  • αποθήκης γεωργικών εργαλείων για το εργαστήριο του τομέα Γεωπονίας,

αλλά και για όλες τις λοιπές παροχές εξοπλισμού και αναλώσιμων υλικών, οι μαθητές, ο σύλλογος διδασκόντων, ο Διευθυντής Μαρίνης Δημήτριος και οι γονείς-κηδεμόνες των μαθητών του Ε.Ε.Ε.ΕΚ Αιγίου, αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας προς εσάς, την Αντιδήμαρχο Παιδείας κ. Ψυχράμη και την Πρόεδρο της σχολικής επιτροπής κ.Τηλιγάδη, για  την αγαστή συνεργασία και την ευγενική συμβολή σας απέναντι στους μαθητές μας.

Με τις ενέργειές σας αποδεικνύεται την αγάπη και το ενδιαφέρον σας για τους μαθητές μας,  εξοπλίζοντας το σχολείο με απαραίτητα υλικοτεχνικά μέσα, συμβάλλοντας έτσι στην απρόσκοπτη λειτουργία του. Ευελπιστούμε  ο απαράμιλλος ζήλος σας και η αγάπη σας για τους μαθητές μας, να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση και για άλλους δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς.

Ελπίζουμε η συνεργασία αυτή να συνεχιστεί και στο μέλλον, με κύρια μέριμνα την αγορά οικοπέδου και την κατασκευή νέου  κατάλληλου σχολείου, με προδιαγραφές για ΑΜΕΑ".