Το Χριστουγεννιάτικο χωριό, όπως ήδη έχει γράψει το patrasevents.gr, στήνεται στην πλατεία Γεωργίου. 

Από το πρωί της Παρασκευής τα συνεργεία του Δήμου έπιασαν δουλειά και ξεκίνησαν να τοποθετούν την Χριστουγεννιάτικη Φάτνη, τα ξύλινα σπιτάκια, τις φιγούρες με τα ξωτικά, ενώ μέσα στις επόμενες ώρες θα φυτευτούν τα μικρά έλατα, το δέντρο και το γκαζόν. 

Φορτηγά και συνεργεία του Δήμου συνεχίζουν να δουλεύουν πάνω στην πλατεία Γεωργίου, μαζί με τους αρμόδιους τεχνικούς, έτσι ώστε να έχουμε όσο γίνεται πιο γρήγορα ένα άρτιο αποτέλεσμα που θα βάλει την καρδιά της Πάτρας στο πνεύμα των Χριστουγέννων. 

Το Χριστουγεννιάτικο χωριό εφόσον όλα πάνε καλά θα είναι έτοιμο μέσα στο Σαββατοκύριακο, δίνοντας έτσι χαρά στα μικρά παιδιά που αυτές τις μέρες έχουν την τιμητική τους.

Και φέτος ξεχωρίζει η Χριστουγεννιάτικη Φάτνη, φτιαγμένη από τα χέρια του "μάστερ" του είδους, Πέτρου Βρυώνη, που παρέδωσε ένα υπέροχο έργο, με σπουδαίες απεικονίσεις της Θείας Γέννησης που θα μείνει στην Πάτρα για πολλά χρόνια ακόμα. 

Στόχος βέβαια του δήμου είναι να μπορέσει να δώσει κάτι παραπάνω και διαφορετικό στο Χριστουγεννιάτικο χωριό, δημιουργώντας μία ατμόσφαιρα γιορτινή που θα αγαπήσουν οι Πατρινοί, μικροί και μεγάλοι. 

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο δήμος σκοπεύει να προσλάβει εταιρεία σεκιούριτι για να προστατεύσει τις κατασκευές όλες αυτές τις μέρες από τυχόν βανδαλισμούς, ενώ παράλληλα με τις εργασίες για το Χριστουγεννιάτικο χωριό θα γίνουν και εργασίες για την αποκατάσταση των ζημιών που έγιναν τελευταίως στους εξωτερικούς χώρους του Δημοτικού Θεάτρου Απόλλων. 

Δείτε φωτογραφίες από τις εργασίες που γίνονται: