Η Πάτρα έχει μπει για τα καλά στο κλίμα των γιορτών και των Χριστουγέννων. 

Έτσι, μετά τον φωτεινό διάκοσμο που άναψε στο κέντρο της πόλης, δίνοντας φως και γιορτινό χρώμα, μπαίνουμε πλέον στην κορύφωση των προετοιμασιών της αχαϊκής πρωτεύουσας για την όμορφη αυτή περίοδο του χρόνου που κάνει τους ανθρώπους χαρούμενους και τις καρδιές πιο ζεστές. 

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες του patrasevents.gr τα συνεργεία του Δήμου πιάνουν δουλειά από το πρωί της Παρασκευής στην πλατεία Γεωργίου για να στήσουν την Χριστουγεννιάτικη Φάτνη και το Χριστουγεννιάτικο χωριό. 

Ήδη η Φάτνη που κέρδισε τις εντυπώσεις την περσινή χρονιά έχει φορτωθεί στο φορτηγό του Δήμου για να την μεταφέρει στην καρδιά της Πάτρας, ενώ την ίδια μέρα θα ξεκινήσουν και οι εργασίες για τον περιβάλλοντα διάκοσμο και τον χώρο που θα στηθεί γύρω από αυτή. 

Η Φάτνη, όπως ήδη έχει γράψει το patrasevents.gr, θα στηθεί απέναντι από το Δημοτικό Θέατρο "Απόλλων", στο ύψος της Μαιζώνος, θα είναι δηλαδή σε ένα διαφορετικό σημείο από ότι ήταν πέρυσι.  

Μαζί με την Φάτνη θα τοποθετηθούν λουλούδια, γκαζόν, μικρά έλατα, οι Χριστουγεννιάτικες φιγούρες και τα ξύλινα σπιτάκια που θα δώσουν ένα άλλο ύφος στην πλατεία Γεωργίου και θα την κάνουν γιορτινή και όμορφη, στο κλίμα των γιορτών.

Με δεδομένο ότι όλες οι κατασκευές είναι έτοιμες και ότι οι βανδαλισμοί που έγιναν την περασμένη χρονιά έχουν επιδιορθωθεί, το Χριστουγεννιάτικο χωριό, εφόσον όλα πάνε καλά θα είναι έτοιμο μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Άρα, ετοιμαστείτε για μία βόλτα στο Χριστουγεννιάτικο χωριό της πλατείας Γεωργίου για να χαρείτε και να μπείτε για τα καλά στο κλίμα των γιορτών.