Ένα τραγούδι που περνάει τα δικά του μηνύματα, σε μία αρκετά αξιόλογη προσπάθεια, σε κάθε επίπεδο, κυκλοφόρησε στο youtube από έναν Πατρινό ράπερ. 

Ο Wide Wolf - κατά κόσμο, Ηλίας Τσαμπάς - κυκλοφόρησε το "In my City", κάνοντας ιδιαίτερη αίσθηση σε όσους αγαπούν και λατρεύουν αυτό το είδος της μουσικής, την ραπ.

Πρόκειται για μία προσπάθεια που επιβεβαιώνει την ανοδική πορεία που έχει πάρει τα τελευταία χρόνια το Πατρινό ραπ και η αντίστοιχη μουσική του σκηνή.

Οι ράπερς της Πάτρας επενδύουν σε γνώσεις, προχωρώντας σε μουσικές παραγωγές που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από αυτές των Αθηναίων και η περίπτωση του Wide Wolf, το αποδεικνύει αυτό. 

Ο Wide Wolf είναι ένα παιδί που έχει μεγαλώσει στην Πάτρα και συγκεκριμένα στη συνοικία της Αγυιάς, αγαπώντας τη γειτονιά του και τα στέκια της. Το τελευταίο διάστημα έχει φύγει από την Πάτρα και ζει στο Λονδίνο στο οποίο έγιναν τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ. 

Το τραγούδι ξεχωρίζει για τον ρυθμό του και τα beats του, ενώ τα λόγια του (του Wide Wolf) αποτυπώνουν την αγριάδα και την απομόνωση της σύγχρονης εποχής που έχει μπει στην νοοτροπία της νέας γενιάς που ζει όλες αυτές τις καταστάσεις. 

Το βίντεο είναι του επίσης Πατρινού Σπύρου Μηνά, που για ακόμα μία φορά έκανε μία υπέροχη δουλειά, ταυτίζοντας το ύφος του τραγουδιού με τις εικόνες και τα πλάνα του. 


Wide Wolf - In my city (Official music video 4k )